Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám megtudta hogy meleg...

Anyukám megtudta hogy meleg vagyok, és most teljesen ki van borulva. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Volt egy ehhez kapcsolódó kérdésem már, csak akkor arrol volt szo, hogy hogyan mondjam el. Igazából nem mondtam el, hanem lebuktam, mert nem a legjobb barátomhoz mentem volna, hanem a barátomhoz, akivel jelenleg kialakulóban vagyok.

Amikor nagynehezen kinyögtem az igazságot, anyum kiborult és hallottam hogy sír. Aztán egy kis idő után megdumáltuk a dolgot (vagyis csak azt hittem) és mondta hogy nem tud ezzel mit csinalni, ugyhogy elfogadja, de ésszel csináljam a dolgokat. Aztan este amikor mar lefekudtem, odajott sirva hogy nagyon szomoru emiatt az egesz dolog miatt.

Ugyhogy most eleg gaz a dolog itthon, nem tudom mit kene tennem

17

2019. jan. 27. 16:28
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
94%

Semmit nem kell tenned. Hagyd, hogy ülepedjenek a dolgok, és lehetőleg kerüld a meleg témát. Feltehetően így gyorsabban fogja tudni feldolgozni.

Szülői oldalról sem könnyű ezt feldolgozni. Hiszen nem csak arról van szó, hogy kihez vonzódsz, kit szeretsz. Hanem arról is, hogy megfordul a fejében, hogy milyen problémák adódhatnak az életben. Ott vannak a nemi úton terjedő betegségek, verbális és fizikai bántalmazások is. És sajnos nagyon sok a provokatív megmondó ember, azaz akár anyukád is kaphat megjegyzéseket másoktól.

Arra viszont ügyelj, hogy kiben bízol meg, és kinek mit mondasz el, mert visszafelé is elsülhet.

Az unoka dologról nekem pedig az a véleményem, hogy ha valakinek ez az egyik álma, akkor vállaljon több gyereket, és akkor nagyobb az esélye, hogy későbbiekben nagyszülővé válhat. Hiszen soha nem zudható mit hoz az élet. Hiszen Mi van akkor, ha az adott gertmek nem akar gyerkeet, vagy éppen nem lehet neki,v agya feltétetelek nem adottak. EGy ember pesifg azéert vállaljon gyereket, mert akar, ne pedig azért, mert elvárják tőle. Az ilyen hátterű gyermekvállalásokból nem sok jó szokott származni.

Másfelől pedig az ember nem azért születik, hogy a rokonok, szülők vágyait teljesítse. Elég önző dolog, ha a szülő a saját vágyai fontosabbak, min az, hogy a gyereke boldog legyen....

Mint meleg azt gondolom, hogy sokmindentől függ, hogy eltudsz-e helyezkedni a munkaerő piacon. Először is nem mindegy, hogy milyen közegbe kerülsz, valamint milyen kiállásod van, azaz leszűrhető-e rólad, hogy meleg vagy. Nekem voltak negatív, pozitív tapasztalataim ezen a téren.

31/F

2019. jan. 27. 18:22
 12/42 anonim ***** válasza:
0%

Inkább nevessen? Én is sírnék ha az én gyerekem lenne beteg.

Bár az tetszik hogy legalább komikusan írsz róla. Annál a résznél hangosan felnevettem mikor írtad hogy nyissunk az új dolgokra. Mintha bíztatnál hogy próbáljuk ki.

Mellesleg akkor a többi hasonló szexuális aberrációra is nyitni kéne,mint zoofília,nekrofília vagy pedofília?

Szerintem addig nincs baj amíg vissza tudod ezeket a vágyaidat fogni.

Azért mert a saját nemed tetszik,nem kell engednek a kisértésnek! Ahogy egy pedofil se tehet arról hogy beteg,de arról igen hogy enged a vágyainak és gyerekeket ront meg. Amíg csak elképzeli,de nem történik tetlegessék,nincs semmi gond.

Én igazán csak azokat vetem meg,és azoktól fog el a hányinger,akik Pride-on felvonulnak tangában,kikenve,és gyerekek szeme láttára csókolgatják egymást.

A rendőrök persze védik őket,velük ünnepelnek (mert erre büszkének kell lenni...) ahelyett hogy kis könnygázt vagy vízágyúkat alkalmaznának az ilyesfajta fertők oszlatására.

2019. jan. 27. 18:27
 13/42 anonim ***** válasza:
98%

"Én is sírnék ha az én gyerekem lenne beteg."

A homoszexualitás nem betegség.

"Azért mert a saját nemed tetszik,nem kell engednek a kisértésnek! Ahogy egy pedofil se tehet arról hogy beteg,de arról igen hogy enged a vágyainak és gyerekeket ront meg. Amíg csak elképzeli,de nem történik tetlegessék,nincs semmi gond."

Ezzel a hasonlatoddal az a baj, hogy a homoszexualitás nem árt senkinek, s a homoszexuális kapcsolatokban a résztvevők saját akaratukból vannak jelen. Tehát itt nem történik fizikai és/vagy mentális sérülés.

A Pedofil ember pedig egy bűnöző, egy szexuális ragadozó, akinek az áldozatai kiskorú gyermekek, akik fizikailag és mentálisan súlyosan sérülnek.

2019. jan. 27. 18:42
 14/42 A kérdező kommentje:

Koszonom a 12. választ.

A 13. valaszolonak - nem mondtam olyat hogy te probald ki milyen melegnek lenni, es valoszinuleg eleg nagy fogalomzavarban szenvedhetsz ha te a homoszexualitast szexualis abberacionak fogod fel, olvass utana mi ez valojaban, es azutan fogalmazz velemenyt. Es miert lennek beteg? A homoszexualitas nem betegseg, ugyhogy nem ertem ha valamivel nem vagy tisztaban miert kommentelsz.

A pride reszerol annyit, en sem voltam meg sohasem prideon, es nem is tervezek menni, de hogy a Magyarorszagi prideon tangaban vonulo melegek nincsenek, az is biztos :D

2019. jan. 27. 18:43
 15/42 A kérdező kommentje:
11. valaszolo - nem kurtolom vilagga, a kornyezetemben ossz vissz ket ember tudja rolam a dolgokat, ugyhogy egyaltalan nem kurtolom vilagga. Meg ha vilagga is kurtolnem, neked az miert fajna? Igy ismeretlenul.
2019. jan. 27. 18:48
 16/42 anonim ***** válasza:
96%

Youtube-on nézd meg a Kötöttfogás legújabb részét, ott értelmesen megvitatják ezt a kigyógyulható melegséget, meg hogy miért butaság.

Anyud egyébként önző. Már eleve az unoka dologgal is. Manapság elég gyakori, hogy az ember nem vállal gyereket. Ennek több oka is lehet. Viszont anyud ha ennyire szeretne babázni, akkor még vállalhatna gyermeket vagy örökbe is fogadhatna. Persze egy önző személy az utolsó opciót egyből elutasítja. Az meg, hogy odament hozzád sírva, pláne azt mutatja, hogy nem képes az empátiára. Mit várt, hogy mit fogsz mondani? Vagy azzal, hogy érzelmileg zsarol majd hírtelen heteró leszel? Lehet most azt gondolod, hogy hogy gondolom én azt, hogy önzőnek nevezem, de neki szülőként fel kellett volna készülnie erre. Egy labilisabb kamasznál (amit nem nehéz találni, ugye az életkor ezt hozzá magával) simán eredményezhette volna egy ilyen sírós látogatás, hogy a szeretett fia inkább véget vet az életének. Ez nem túlzás, sok ilyen eset van.

Utolsó gondolatként a gyermekvállalásról. Az, hogy 17 évesen nem akadsz gyermeket, ez nem jelent sokat. Ha 37 évesen gondolnád meg magad sem lenne késő. A melegek előtt is ott áll az örökbefogadás lehetősége. A tudomány most ott tart, hogy egérkisérleteknél létrehozták utódokat azonos nemű egérpártól. Ez simán tarthat ott 20 év múlva, hogy mint elérhető szolgáltatás a meleg párok részére.

Persze ha 20 év múlva sem akarsz majd gyereket, abban sincs semmi gond.

2019. jan. 27. 18:53
 17/42 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo, abszolut egyetertek a velemenyeddel es en is tudom, hogy onzo muter. Az hogy onzo az hagyjan, de meg onfeju is. Gondolkodtam hogy leulok vele dumalni errol, de tuti az lenne a vege hogy nem jutnank semmire. Szemelyem szerint mar megtargyaltuk, azt mondta elfogadja, akkor tartsa is be. En megertem hogy iszonyat nehez lehet, de nekem nehezebb volt amikor rajottem erre 12 evesen, es nem segitett senki sem, en magam oldottam meg/dolgoztam fel ezt a fajta “idegen problemat.” Es sikeresen.
2019. jan. 27. 19:01
 18/42 anonim ***** válasza:
15%

Kérdező!

Minek töröltetsz normális válaszokat?

2019. jan. 27. 19:02
 19/42 A kérdező kommentje:
Valoszinuleg ha a moderatorok is egyetertettek, lattak hogy nem normalis a valasz. :D de kinek mi a normalis, bar ezesetben igazam volt ezzel kapcsolatban
2019. jan. 27. 19:08
 20/42 anonim ***** válasza:
24%
Kérdező,akkor miért kérdezel ha nem tudsz minden választ elfogadni?
2019. jan. 27. 19:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!