Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tapasztalt szülők, akik már...

Tapasztalt szülők, akik már évek óta tudják, hogy a gyerekük meleg/leszbikus, adnátok tanácsokat, egy ilyen kényes helyzet kezelésére?

Figyelt kérdés

Hogy reagáltatok mikor megtudtátok? Hogyan stabilizáltátok a viszonyotokat vele? Veszekedés után milyen lépéseket érdemes felé tenni? Hogy lehet elérni hogy nyitottabb legyen felétek?

Én pár napja tudtam meg a 35 éves lányomról, hogy leszbikus. Kicsit mindig is feszült volt a viszonyunk, mindig távolságtartó volt velem,évekig alig tudtam valamit a magánéletéről. Illetve tudomásom szerint soha nem volt kapcsolata férfival, de ha felvetettem a témát mindig ingerülten hárított, hogy a magam dolgával foglalkozzak stb. Egy barátnőm rokonságában van egy megnyerő, rendes férfi és mivel láttam, hogy próbál közeledni a lányomhoz, igyekeztem is összeboronálni őket, bevallom kicsit erőszakosan is. És egy ilyen este után kiborult a lányom és az arcomba üvöltötte hogy nem akar semmit a férfitől mert a nőket szereti,mindig is őket szerette, és hogy én soha nem értettem meg,most legalább van okom utálni,mert tudja hogy mindig utáltam...Pedig soha nem tett utalást arra hogy a nőket szereti, bezárkózott ezen a téren. Most egyrészt magamban is fel kéne dolgoznom ezt az információt és vele is érrztetnem kellene hogy nem utálom, de nem tudom hogyan csináljam ezeket, nekem is nehéz ez a helyzet.

2019. jan. 26. 19:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
39%
Elképesztő szintű sötétség mind a kérdező, mind jelentős számú válaszoló részéről. Nem csoda, hogy Magyarországon a középkorban ragadt, ilyen emberekkel ennél előrébb nem is leszünk. Te jó ég.
2019. jan. 31. 07:44
 22/23 anonim ***** válasza:
0%

Valami oka pedig van, hogy ennyire távolságtartó. Magától nem lesz ilyen senki sem.

Lehet, nem vetted észre a jeleket, vagy túl sokat kritizáltad. Az ilyen helyzetek is elő szokták hozni az erre hajlamos gént. Lehet, volt a családban látens meleg, csak sikeresen eljátszotta a heterót a nyilvánosság előtt és teljesítette az akkori elvárásokat-25 éves kor előtt megházasodni, szülővé válni,stb.- Ilyenről véletlen nem maradt fenn valami családi anekdota? Vagy egy rokonról, akinek sose volt sok köze az ellenkező nemhez?

2019. jan. 31. 16:44
 23/23 anonim ***** válasza:
Soha nem világosítottad fel, nem beszéltél vele a szexről, nem volt soha bizalmas viszonyotok. Mégis miért mondta volna el? Ezt már rég elcseszted.
2019. nov. 16. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!