Hogyan kérjek pénzt a szüleimtől védekezésre?
Mindketten felnőttek vagyunk, én 20, a párom pedig 22, szóval talán megengedhetjük magunknak, hogy "legyen eszünk dugni" és talán azt is ki tudjuk találni egyedül, hogy mit és hová szeretnénk dugni, szóval igen, a többi megy magától... nem értem, hogy miért kell ilyen stílusban válaszolni. A párom kifizeti egyedül és ő sosem kért rá tőlem pénzt vagy ilyesmi, de úgy érzem, hogy ez nem csak a férfi dolga, elvégre a védekezés közös érdekeket szolgál. Nekem emiatt kicsit kellemetlen, hogy tényleg mindig neki kell erről gondoskodnia. Valamint megbízom a páromban, ő is bennem, különben sem alkalmi kapcsolatokról van szó, hogy egyik ágyból fekszünk a másikba stb., szóval talán nem kell attól félni, hogy összeszedünk valami durva nyavalyát. Viszont nem is erről szól a kérdés.
A szülőkkel való kapcsolattal nincsen semmi probléma, mert jóban vagyunk, csak egyszerűen a mi családunkban nem szokás intimebb témákról beszélgetni, emiatt nem tudom, hogy mégis hogyan vezessem nekik elő. Nem lenne ebből semmi probléma, nincsen mit titkolni vagy ilyesmi (mi sem 5 évesek vagyunk, a szüleim sem hülyék és tudják, hogy van párkapcsolatom, ami valószínűleg nem csak beszélgetésből meg sakkozásból áll), csak azért ez mégis kínos és kellemetlen számomra. Nem tudom, lehetséges, hogy ez csak nekem furcsa és mások tök természetes módon osztanak meg ilyen dolgokat a családtagjaikkal, de nekem nem az.
Már rég ingyenessé kelett volna tenni minden eszközt a védekezésre,nem lenne ennyi abortusz meg kukába dobott csecsemő..
58N
Sajnos otthon a Keresztény elvekre hivatkozva előbb fogják betiltani a védekezés minden formáját,a családtervezést. :( Anglia.. Közelébe nincs Magyarország gondolkodó élhető országoknak. Románia is lehagy minket már :(
58N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!