Ha szuicid vagyok, gáz a szüleimtől pénzt kérni kezelésre?
19 éves egyetemista vagyok. Korábban dolgoztam egy gyorsétteremben, de fel kellett hagynom vele, mert a tanulás+órák látogatása+munka túl soknak bizonyult. A megmaradt pénzem messze nem elég egy kezelésre, de szükségem lenne rá.
Szégyellek a szüleimtől kérni, erre pedig főleg. Szerintetek megértenék?
Nem igazán értem, hogy miért kell a kezeléshez pénz?
Elmész a háziorvoshoz és kérsz a pszichiátriára beutalót, miután elmondtad neki a problémádat.
Olvasd el a linken az orvos válaszát:
A pszichiátrián majd eldöntik, hogy az állapotodat mentális problémák, agyi eltérések, valós vészhelyzet, nem megfelelő családi légkör, stb okozzák és annak megfelelően kezelnek.
3as, jártál te már sztk pszichiátrián? gyanítom nem. ha jártál volna tudnád, hogy miért nem akar oda menni. kb csak rontanak a helyzeten (személyes tapasztalat. soha többet)
hogy a kérdésre is válaszoljak. ez egy nagyon komoly probléma, nem szabad félvállról venni. bízom benne hogy nincs olyan szülő aki ilyen gond esetén nem segíti a gyereket. ha már azt támogatják hogy egyetemen tanulj, biztos nem akarnak rosszat neked.
Nem valóban nem jártam SZTK pszichiátrián, de magánpszichiátrián sem. Annyit viszont tudok, hogy ahol feküdtem az idegsebészeten, a gerincműtétem miatt, ott alattunk volt a pszichiátria és az ott dolgozó orvosok ott fogadták (munkaidőben) a magánbetegeiket is.
Mondjuk majdnem minden orvos így csinálja, a fogorvostól a nőgyógyászig, akkor ennek így mi értelme van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!