Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elvehetnek a szüleimtől?

Elvehetnek a szüleimtől?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat veszekszem veluk es ezt mar egyszeruen nem birom. Konkretan meg akarom olni magam annyira kikeszultem. Kollegiumba meg nwm engednek. Ha szolok egy tanarnak es intezkedik akkor akar el is vehetnek toluk? Ettol azert felek. Szerintetek szolhatok tanaromnak? Vagy mit csinaljak mar tenyleg nem tudom nagyon kikeszultem.

#utálat #szuleimet
2018. nov. 17. 17:40
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Hát azért nem fognak elvenni,mert sokat veszekedtek. Írnál kicsit bővebben a problémáról?
2018. nov. 17. 17:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem igazan tudok bovebben irni minden nap sirva fekszem le mert mar egyszeruen nem birom. Teljesen kikeszitettek idegileg. Utalom oket.
2018. nov. 17. 17:50
 3/6 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom, hogy elvehetnek-e, de szerintem szólj egy tanárnak/ suli pszichológusnak. Ők biztos jobban tudják, mi ilyenkor a teendő.
2018. nov. 17. 17:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
De mivel készítenek ki?
2018. nov. 17. 17:58
 5/6 anonim ***** válasza:
43%
Utálod őket, el akarsz menni, de félsz, hogy elvisznek. Ez így csak tinihiszti.
2018. nov. 17. 18:31
 6/6 anonim ***** válasza:
79%
Nem fognak elvenni azért, mert sokat veszekszetek, ezt biztosra veheted. Nyugodtan kérj segítséget egy tanárodtól, valószínűleg a gyermekjólétihez, vagy esetleg a pedagógiai szakszolgálathoz (nevelési tanácsadás) fog irányítani, ahol majd a szüleiddel, és szakember segítségével át tudjátok beszélni, hogy mik a problémák, és hogy hogyan lehetne őket megoldani. Itt nincs szó veszélyeztetésről, úgyhogy a családból való kiemelés esélytelen. Nem is oldaná meg a problémát. A megoldás az lenne, ha tudnátok egymással megfelelően kommunikálni, és ahogy látom, nektek ehhez kell segítség.
2018. nov. 17. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!