Nagyon jó, hogy felnőttként lehet valakit hibáztatni, hogy rá sem néz a szüleire felnőttként, de arra nem gondolnak, hogy esetleg rá is szolgált az a szülő?
Mert felnevelt. Igen, felnevelt, de mellette olyan szemétségeket tett, ami még a középkorban is büntetendő volt nemhogy most. Meg én nem jelentgettem fel a szüleimet.
Alig vártam, hogy végre elmehessek iskola után külföldre dolgozni.
Csak ezt valahogy elfelejtik hozzátenni, ha baja természetesen valamit kell. De ott a kedvenc öcsém náluk.
Egyszerűbb engem szidni, meg kitenni Facebookra.
Őket nem fogod tudni megváltoztatni, sem a múltat. Elhiszem és megértem, átérzem, hogy fáj, amit tesznek: magukat állítják be áldozatnak.
Amit tehetsz: ezeket a bejegyzéseket elrejted, vagy blokkolod őket, esetleg követésüket leállítod.
Azt is megértem, ha fáj, hogy pl. el tudják hitetni ismerőssel vagy bárkivel a saját változatukat.
Az a szülő akire a felnőtt gyerekei rá sem néznek az nyilvánvalóan rászolgált helyzetére.
A gyerekek szeretik a szüleiket, még a nem tökéletes vagy kifejezetten rossz szülőket is gyakran, az a szülő akivel megszakítják a kapcsolatot vagy ki nem mondva ugyan, de tartósan elkerülik az nem biztosított olyan gyerekkort ami alapján "szülőnek" nevezhetné magát.
Rengeteg a lelki bántalmazó, elhanyagoló vagy akár kifejezetten gonosz szülő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!