Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti jobban szeretitek...

Szülők! Ti jobban szeretitek a gyerekeiteket mint a párotokat?

Figyelt kérdés
Nekem egyszer 9-10 éves koromban azt mondta apám, hogy anyát jobban szereti mint engem. Nekem ez nagyon rosszul esett, elég mély nyomot hagyott bennem.
2019. jan. 15. 14:18
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
18%

#16 vagyok. Látom, nagyon nem értünk egyet bár számomra ez is azt bizonyítja, hogy helyes volt a megérzésem.

Hadd kérdezzek valamit. Főleg azoktól akik "másképp" szeretik a párjukat mint a gyereküket vagy ugyan annyira:

Tételezzük fel, hogy választani KELL a gyermeked és a párod közt. Az egyik veled marad a másik nem. Ha nem választasz mindkettőt elveszíted. Hogy döntesz? Őszintén!

Erre bizony van statisztika és akár mennyire is tagadjuk döntő többségben apa megy a levesbe. Ez egy evolúciós drive. Az anya a kicsinyét védi. Bármi áron. Még a párja és a saját kárára is...

2019. jan. 15. 17:27
 22/51 anonim ***** válasza:
59%
Baromság az elméleted utolsó. Olyan nincs hogy választani KELL vagy mindkettőt elveszted. Nem nyugszol bele hogy nincs igazad mi?
2019. jan. 15. 17:52
 23/51 anonim ***** válasza:
17%
Még szép, hogy jobban. Az anya-x ermei kapcsolatnál nincs erősebb a világon. :)
2019. jan. 15. 17:56
 24/51 anonim ***** válasza:
58%

#21: Az apját választanám. Mert közös gyermekünk még lehet, de olyan párom mint ő, nagy valószínűséggel soha. Azért választottam őt a kezdetekkor is.

Mellesleg idióta elmélet, ahogy más is írta. Csak beteg elme talál ki ilyet.

2019. jan. 15. 18:17
 25/51 anonim ***** válasza:
9%
21es minden szavával egyet értek!
2019. jan. 15. 21:05
 26/51 anonim ***** válasza:
57%
21-esnek: a páromat választanám. Ha már az evolúcióval jössz, legyen: újra megpróbálhatjuk reprodukálni magunkat, ha az utódunkat elveszítjük. Elég evolúcióbarát válasz volt?
2019. jan. 15. 21:19
 27/51 anonim ***** válasza:
0%
Most komolyan! Miért kérded? Ha nem tetszik miért kell lepontozni? Véleményt kértél,nehogymár ne legyen hasznos...
2019. jan. 15. 23:47
 28/51 anonim ***** válasza:
22%

#24, #26

Lehet személyeskedni, még az is lehet, hogy valóban idióta vagyok és egy beteg elme de azért szabadjon ennek a véleménynek is hangot adni.

Emellett engedjétek meg, hogy megkérdezzem, hogy kerekebb legyen a kép.

Nektek van már gyermeketek? Mert hogy párotok van akiben végtelenül szerettek az egyértelmű. (a tippem az, hogy nincs. Persze vannak kivételek)

2019. jan. 15. 23:51
 29/51 anonim ***** válasza:
78%
Van. És mindkettőt szeretem, de nem ugyanúgy. Elég beteg, undorító gondolat hogy a gyerekedet úgy szereted mint a férjedet... Egész más egy társat szeretni mint a gyermekedet.
2019. jan. 16. 01:27
 30/51 anonim ***** válasza:
82%

#28: Baromira mellétrafáltál. 3, azaz három darab gyermekünk van. Egy már kirepült, a második is hamarosan, a legkisebb meg. Neked mennyi van? Kb. 1, akibe szerelmes vagy, az apja meg lelécelt.

Elég gáz olyanokat olvasni, hogy valakinek a gyereke az élete szerelme. Nagyon nem normális dolog. Az apa ilyenkor max a spermadonor szerepét töltötte be, és az ő érzelmei magasról le vannak. Nekem ez visszatetsző.

2019. jan. 16. 12:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!