Szülők! Ti jobban szeretitek a gyerekeiteket mint a párotokat?
#16 vagyok. Látom, nagyon nem értünk egyet bár számomra ez is azt bizonyítja, hogy helyes volt a megérzésem.
Hadd kérdezzek valamit. Főleg azoktól akik "másképp" szeretik a párjukat mint a gyereküket vagy ugyan annyira:
Tételezzük fel, hogy választani KELL a gyermeked és a párod közt. Az egyik veled marad a másik nem. Ha nem választasz mindkettőt elveszíted. Hogy döntesz? Őszintén!
Erre bizony van statisztika és akár mennyire is tagadjuk döntő többségben apa megy a levesbe. Ez egy evolúciós drive. Az anya a kicsinyét védi. Bármi áron. Még a párja és a saját kárára is...
#21: Az apját választanám. Mert közös gyermekünk még lehet, de olyan párom mint ő, nagy valószínűséggel soha. Azért választottam őt a kezdetekkor is.
Mellesleg idióta elmélet, ahogy más is írta. Csak beteg elme talál ki ilyet.
#24, #26
Lehet személyeskedni, még az is lehet, hogy valóban idióta vagyok és egy beteg elme de azért szabadjon ennek a véleménynek is hangot adni.
Emellett engedjétek meg, hogy megkérdezzem, hogy kerekebb legyen a kép.
Nektek van már gyermeketek? Mert hogy párotok van akiben végtelenül szerettek az egyértelmű. (a tippem az, hogy nincs. Persze vannak kivételek)
#28: Baromira mellétrafáltál. 3, azaz három darab gyermekünk van. Egy már kirepült, a második is hamarosan, a legkisebb meg. Neked mennyi van? Kb. 1, akibe szerelmes vagy, az apja meg lelécelt.
Elég gáz olyanokat olvasni, hogy valakinek a gyereke az élete szerelme. Nagyon nem normális dolog. Az apa ilyenkor max a spermadonor szerepét töltötte be, és az ő érzelmei magasról le vannak. Nekem ez visszatetsző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!