Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem nagy szemétség anyámtól,...

Nem nagy szemétség anyámtól, hogy bekapcsolva maradt a gép és kinyomta a Messenger beszélgetésemet, és mutogatja a barátainak, meg ismerősöknek?

Figyelt kérdés
Igen, beszéltem az itthoni dolgokról is. Kinyomtatta, meg lementette... Most volt itt egy batátjuk, annak is mutogatta...
2019. jan. 6. 15:28
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
90%
Tudjátok mit? Nem a kérdező a hibás. Lényegtelen hány éves (ha nem 13 alatti) van joga annak elmondani a családi problémáit akinek akarja. Ha az anyja a normális kommunikáció helyett a barátainak mutogatja mint egy 5 éves akkor feltételezem, hogy vannak ott komolyabb bajok is. Kivel beszélje meg a kérdező? Kitől kérjen tanácsot? Én is ezt csináltam 14+ évesen mert a családomban képtelen volt bárki is meghallgatni, megismerni, megérteni engem, és talán most az együttérzés miatt indulatos vagyok de gondolkozzatok el picit az anya "felnőtt" hozzáállásán is.
2019. jan. 6. 18:16
 22/39 anonim ***** válasza:
5%
#9 vagyok kérdező ne vedd zokon, de nem rossz indulatból mondtam hogy költőz el. Én elköltöztem 18 évesen az volt a legjobb döntésem eddig. És úgy hogy senki nem segített semmiben. Ha olyan rossz neked otthon akkor miért nem akkor léptél le amikor már jogilag nem vagy oda kötve? Ha esetleg azt mondanád hogy nincs hova. Akkor csak az én példámat említem kollégium ( következő válaszod meg valószínűleg az lesz de van teli szünet...stb ) kiadják azt egy bizonyos bérért nálam 1500ft/nap volt. De könnyebb eltűrni és szenvedni mint változtatni a dolgokon.
2019. jan. 6. 18:16
 23/39 anonim ***** válasza:
84%
Nézd meg hova teszi a papírt, égesd el, aztán lépj ki mindenből mindig és csak inkognitó mód, vagy előzmények törlése. Győződj meg arról is hogy nem tudja a jelszavaidat, ha igen, akkor váltás. Kész is, ne parázd túl.
2019. jan. 6. 18:43
 24/39 anonim ***** válasza:
4%
21es, ha a kérdezőnek joga van kiteregetni az anyja dolgait akkor a kérdező anyjának miért nincs joga ugyan ehhez? Hm?
2019. jan. 6. 19:02
 25/39 anonim ***** válasza:
94%
24es, krvára nem ugyanaz.
2019. jan. 6. 19:16
 26/39 anonim ***** válasza:
99%
24-es, ha nem érzed a különbséget, nem valóak neked az emberi kapcsolatok.
2019. jan. 6. 19:20
 27/39 anonim ***** válasza:
98%

24-es. A családban történt dolgok szerinted az anyja dolgai, vagy a kérdezőé is. A te privát beszélgetésed a tiéd vagy az anyádnak is hozzáférése van hozzá?

Ne legyél primitív csak azért, hogy bizonygasd az igazadat.

2019. jan. 6. 21:11
 28/39 anonim ***** válasza:
0%

Jajaja, abszolút nem ért hozzá, de azt véletlenül pont tudta, hogy hogyan kell egy facebook beszélgetést kinyomtatni.

Mesélj még.

2019. jan. 6. 23:35
 29/39 anonim ***** válasza:
97%

Mennyi sötét állat van itt 😁

Anyád bunkó volt, röviden ennyi.

2019. jan. 6. 23:47
 30/39 anonim ***** válasza:
97%
Levél titok külföldön pl skandináviában bűncselekmény magyaréknál bevett szokás. :)
2019. jan. 6. 23:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!