Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Honnan jöhetett rá a messenger...

Honnan jöhetett rá a messenger jelszavamra?

Figyelt kérdés

Anyukámmal nagyon jó a kaplcsolatom, rengeteget hülyéskedünk, sorozatozunk, megminden. Viszont van egy nagyon rossz tulajdonsága. Folyamatosan nyomoz utánam- Barátaimtól kérdezősködik testvéremen kereztül, Ő is benne van mindenben. Nem szeretek magamról beszélni, ezért van ez. Semmit nem mesélek itthon, hogy hogy volt a barátoknál, mit csináltunk, stb. Úgy érzem, hogy ez az én dolgom. Nagyon nagy vonalakban elmesélem, de másképp nekem nem fekszikaz, hogy részletesen mindent. Most már biztos vagyok benne, hogy valamilyen módon hozzáférése van a messenger fiokomhoz. Olyan információkat tud, amit egyszerűen nem volt ahonnan tudjon. Olyanokról is tud, amiről rajtam kívül egy ember tud és Ő teljesen biztos, hogy nem mondott el semmit.

Esetleg a FB-n lekérhetem, hgy milyen eszközökről és hol és mikor használták a fiokom?

2018. jún. 22. 18:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen meg lehet nézni a beállításoknál valahol
2018. jún. 22. 18:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Belépve maradtál, vagy próbálkozott az általános jelszavakkal, és ráhibázott. Ha rendes jelszavad van, azt nem tudja feltörni. Egy példa a jó jelszóra: jku124GW$atr

Ha a hörcsögöd neve volt, vagy ilyesmi, akkor az rossz jelszó.

2018. jún. 22. 18:28
 3/7 anonim ***** válasza:
33%
Nagyon jo lehet a kapcsolatotok ha semmit se mondasz el neki,és nyomoznia kell. Amugy nézd meh a beáálitosákban,és változztas jelszot csak egyközt használj,mindent jelentkeztess ki.
2018. jún. 22. 18:29
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Meg lehet nézni a beállításoknál, hogy jól léptek be utoljára. Állítsd be, hogy kapj emailt ha idegen helyről jelentkeznek be, és változtass jelszót, úgy hogy minden megnyitott fiókból kilépteted.
2018. jún. 22. 18:33
 5/7 anonim válasza:
100%

Nekem ellopatta az öcsémmel a tabletomat...

Nem hozza ki az étesítéseket a főképernyőre?????? Az iPaden így olvasták el...

Vagy nem maradtál bejelentkezve, esetleg megjegyeztetted a jelszót a gépeden????

Változtass jelszót!!!!

2018. jún. 22. 19:05
 6/7 anonim ***** válasza:
97%
Vagy keylogger program van a gépen... Az egy aranyos kis program, ami minden egyes billentyű leütésed megjegyzi és a megadott email címre küldi az infót...
2018. jún. 22. 19:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A Firefox néhány kattintással, készségesen kiköpi az összes mentett jelszót.
2018. jún. 22. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!