Honnan jöhetett rá a messenger jelszavamra?
Anyukámmal nagyon jó a kaplcsolatom, rengeteget hülyéskedünk, sorozatozunk, megminden. Viszont van egy nagyon rossz tulajdonsága. Folyamatosan nyomoz utánam- Barátaimtól kérdezősködik testvéremen kereztül, Ő is benne van mindenben. Nem szeretek magamról beszélni, ezért van ez. Semmit nem mesélek itthon, hogy hogy volt a barátoknál, mit csináltunk, stb. Úgy érzem, hogy ez az én dolgom. Nagyon nagy vonalakban elmesélem, de másképp nekem nem fekszikaz, hogy részletesen mindent. Most már biztos vagyok benne, hogy valamilyen módon hozzáférése van a messenger fiokomhoz. Olyan információkat tud, amit egyszerűen nem volt ahonnan tudjon. Olyanokról is tud, amiről rajtam kívül egy ember tud és Ő teljesen biztos, hogy nem mondott el semmit.
Esetleg a FB-n lekérhetem, hgy milyen eszközökről és hol és mikor használták a fiokom?
Belépve maradtál, vagy próbálkozott az általános jelszavakkal, és ráhibázott. Ha rendes jelszavad van, azt nem tudja feltörni. Egy példa a jó jelszóra: jku124GW$atr
Ha a hörcsögöd neve volt, vagy ilyesmi, akkor az rossz jelszó.
Nekem ellopatta az öcsémmel a tabletomat...
Nem hozza ki az étesítéseket a főképernyőre?????? Az iPaden így olvasták el...
Vagy nem maradtál bejelentkezve, esetleg megjegyeztetted a jelszót a gépeden????
Változtass jelszót!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!