Szerintetek mit csináljak? Valaki hasonló helyzetben?
figyu lehet te nem érzed a hasznát de max azért mert a reklámban árult vackot szeded, másodszor anyukád csak azért mutata meg az üzit, mert azt akarta hogy pikkelj apádra ez tiszta sor(vagy legalábbis nem izgatta hogy ezzel mi lesz kettőtök közt így is úgy önző cselekedet volt)
végül a gyereke vagy és amíg nem vagy 18(pláne így 12 évesen) azt csinálod amit mond és nem kérdőjelezed meg a miértjét főleg ha ilyen érdektelen dologról van szó, mert ő a szülő és nem te, nehogy már a nyúl lője le a vadászt
Tenyleg 12 eves vagy? idosebbnek gondoltalak, szepen irsz. Azert orulok a kerdesednek, mert jobban belelatok a mai kiskamaszok eletebe, nekem unokam van, hasonlo karakter :) Fiu vagy, ugye?
A szuleid jot akarnak. Azt gondoljak, 12 evesen meg nem tudsz olyan kerdesekben donteni, mint egy vitaminkeszitmenby osszetetele es hasznossaga. Szerintem nem art :) Ami miatt duhos vagy, az persze nem a vitamin, hanem hogy edesanyadnak uj kapcsolata van, testvered lesz, ez bizonytalansagot szul benned. Ez teljesen termeszetes reakcio.
Edesapad ha elfoglalt uzletember, ertheto, de nem helyeselheto a stilusa. Jot akar neked, torodik veled. Ha nem akarod beszedni a vitamint, dac helyett nyugodtan, ertelemesen mondd el neki, hogy nem szereted szedni, nem latod ertelmet, ne koltsetek a penzt. Akkor fog felnottkent kezelni, ha nyugodtan, higgadtan ervelve tudod elmondani a kivansagaidat.(Akkor is, ha ok nem higgadtak eppen.)
Szerintem te nagyon is rendben vagy, ertelmes, intelligens emberke. Szurkolok neked, hogy megoldd ezt a kerdest! Lehetoleg ugy, ne ugraszd ossze apukadat es anyukadat.
Apukad erted dolgozik.
Anyukadtol nagyon csunya dolog volt, h megmutatta a levelet. Szerintem apukad a jobb szulo.
Biztos ugy erzi, h ha egy ilyen egyszeru dolgot sem teszel meg, akkor kicsuszol a keze kozul. Pesten is erted, a te egeszseged miatt aggodik.
Szerintem vedd be a vitamint, nem kerul semmibe es orulj, h ezzel is foglalkozik apukad.
Szerintem meg az anyuka a jobb szülő, ugyanis nem a gyerek háta mögött, vagy inkább a feje fölött dönt egy ilyen piti ügyben. És nem várja el hogy agy nélkül ugorjon a gyerek arra amit mond. Az meg hogy "Ez parancs volt nem kérés"nem nevelés.
Azoknak akik szerint az anya uszítani akarja a lányt az apja ellen: Mi oka lenne rá a nőnek? Rendezett élete van, útban a következő baba, nem egy bosszúszomjas hárpiának tűnik aki ki akar tolni az ex-férjével....
nekem az jön le, hogy amikor átmész ő akkor is éli az életét, ez persze nem jó így de nem is bűn, akkor a sportoktól szerintem azért tilt el, mert egyrészt macera másrészt pénz és végül 12 évesen igenis 11-kor ágyban a helyed és nem egészséges egyig fönt maradni...
hülye kis elkényeztetett kiskamasz vagy ennyi az egész, most kezd kinyilni a csipád hirtelen már nem vagy tétlen kis gyerek és mivel elkezdtél gondolkozni azt hiszed már önálló lény vagy, de ettől még nem lettél felnőtt csak elkezdtél felnőni. Még nagyon is gyerek vagy mivel ha ilyen piti dolgokon akadsz fenn, hogy "jujj időben kell lefeküdnöm, nehogy már" akkor még sokáig eltart mire igazán felnősz. És anyaként én nem mutatnám meg hogy apukád miket ír, főleg ha tudom hogy ez feldühítene, mert szülőként nem akarnám hogy általam utáld meg az apádat, ha nagyon rossz a kapcsolat az menjen tönkre magától,de ne tőlem mint anyádtól
és igen amíg eszed amit adnak eléd, élsz egy ház teteje alatt, tanítattnak és törődnek az érzéseiddel azáltal hogy fejlesztik a személyiségedet addig lényegében beosztott vagy abban az esetben ha egy vitamin miatt is ellenállsz.
Mert ugye munkahelyen egy jó alkalmazottat családtagként kezelnek és ha kell valami szépen megkérik, sőt megbocsátanak neki ha valamit elront, de egy engedetlen hisztis alkalmazottat lecsesznek, de csak azért mert a szép szóból meg nem ért sőt megkérdőjelezi a kérést és ezzel felb..sza mások agyát plusz nehezíti a közös munkát. Szóval viselkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!