A rokonommal a Messenger miatt összeveszni?
Van egy rokonom, akivel a távolság miatt Messengeren beszélünk. Folyton "jelenleg elérhető"-nek mutatja őt a Messenger, szinte éjjel-nappal, de állítása szerint alig van fent. Ha nincs wifi közelben, akkor azonnal offline. Létezik az, hogy ha nem is használja éppen a Messengert, akkor is elérhetőnek jelzi csak azért, mert működő wifi van? Már többször volt emiatt nézeteltérésünk, hiszen írtam neki, amit nem olvasott ugyan, de láttam, hogy elérhető és rosszul esett, hogy ha aktív, miért nem olvassa el, amit írok?
Nyilván inkább neki hiszek, mint egy alkalmazásnak, de mivel én még ilyennel nem találkoztam, foglalkoztat a dolog. Mennyire megbízható a Messenger "elérhető" funkciója, mennyire lehet hinni neki?
Ez elerheto alatt azt erted, hogy mindig ott a zold potty a neve mellett?
En meg ilyennel nem talalkoztam, amirol irsz, ha irok barkinek, aki online, az vissza is ir, es ha szol az ismeros, hogy most mennie kell, fejezzuk be a tarsalgast, akkor mar nem is lathato a zold potty.
En ilyet sosem latok, hogy barmelyik ismerosom is folyton online lenne. Konnyu oket szamomat tartani, vagy ilyen szempontbol "megfigyelni", mert csak 10-en vannak.
Szoval en nem tudom elhinni, hogy nem mukodik jol az allapotjelzo.
Engem is csak akkor mutat online-nak, ha tenyleg az is vagyok.
Nekem is volt, hogy egesz ejjel online voltam, pedig aludtam, mint a mormota.
A multkor meg baratom mellett volt a telefonja, hozza sem ert, kozben gepezett de ott sem lepett be, megis ugy mutatta, hogy fellepett a chatre es online.
Ilyen szempontbol szerintem megbizhatatlan a Messenger.
Jesszus, ez szánalmas... :D
Nekem van hogy pl. játszok a telefonom és hiába írnak nem írok vissza AZONNAL, hanem csak miután befejeztem a játékot. Sőt, olyan is van hogy kur.vára nincs kedvem válaszolni, akkor írok vissza, amikor kedvem van, vagy amikor időm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!