Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem nagy szemétség anyámtól,...

Nem nagy szemétség anyámtól, hogy bekapcsolva maradt a gép és kinyomta a Messenger beszélgetésemet, és mutogatja a barátainak, meg ismerősöknek?

Figyelt kérdés
Igen, beszéltem az itthoni dolgokról is. Kinyomtatta, meg lementette... Most volt itt egy batátjuk, annak is mutogatta...
2019. jan. 6. 15:28
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Jaj, itt amúgy annyira divat, hogyha valaki 18 alatt van, akkor jaj szegény, ha elmúlt 18, akkor a szülei nyakán élő élősködő, akkor "Költőz el", rajta vagyok, csak sajnos a "jellenlegi" státuszom gimnáziumi tanuló. De igen, el szeretnék a közel jövőben.

Nincs, drog, sem semmi ilyen és "kanjaim" sincsenek, jézusom, milyen szó ez már, hány éves vagy?

Ő egy régi osztálytársam, majd kiköltözött Ausztriába, csak így beszélünk, meg általában őszinte vagyok hozzá. Ez baj? De azt, hogy kinyomtatja és Pistának, akit nem is ismerünk mutogatja.

Nem, nincs köze hozzá... Nem írtam durva dolgokat és nem is szidom őket..

2019. jan. 6. 16:00
 12/39 anonim ***** válasza:
83%
Családi ügyeket nem adunk ki na ezért nem mer a bántalmazott gyerek nő beszélni.. Igenis beszélni kell a családi ügyekről,mert abban élünk..
2019. jan. 6. 16:19
 13/39 anonim ***** válasza:
67%
Használni kell az előzmények törlése menüpontot.
2019. jan. 6. 16:31
 14/39 anonim ***** válasza:
92%
Miért ne beszélhetne családi ügyekről? Mégis kivel beszélje meg, ha nem a barátaival?
2019. jan. 6. 16:42
 15/39 anonim ***** válasza:
10%
Az miért bántalmazás, hogy a kérdező még ennyi idősen sem tud kiállni magáért? Ne engedik el sehova? Na és? Amíg hagyja magát, gyerekként is fogják kezelni.
2019. jan. 6. 16:43
 16/39 anonim ***** válasza:
93%

Itt senki nem szokott beszélgetni a barátaival a magánéletéről, vagy mi? :D

A barátainak írt erről, nem a Facebookra írta ki, hogy az anyja egy nap hányszor megy el WC-re.

Tegyetek már különbséget.

2019. jan. 6. 16:44
 17/39 A kérdező kommentje:

Jaja, igen, nem kiírtam Facebookra, hanem PRIVÁT BESZÉLGETÉST (Messenger), nyomtatott ki és mutogat. Azt csak két ember látja és jobb esetben nem ez történik...

Amúgy ez az én gépem, illetve csak én használom, ezért nem figyeltem, mert inkognitó ablakot használok mimdenhol, elfelejtettem, mert valamaiért ott kellett hagynom.

2019. jan. 6. 16:49
 18/39 anonim ***** válasza:
16%
Akkor aki szerint simán beszélhet a családi ügyekről, gondolom abban se lát problémát ha a kérdező anyja mutogatja a lánya beszélgetéseit hiszen ha az egyiknek lehet miért ne lehetne a másiknak is?
2019. jan. 6. 18:10
 19/39 anonim ***** válasza:
91%
A bántalmazók nem szeretik ha kikerül a szennyes a mosodából ezert tiltják a netet veszik el a telefont lakás kulcsot nök iratait...
2019. jan. 6. 18:14
 20/39 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, ne légy már óvodás, teszel egy jelszó-védelmet a gépedre, és kész. Felállsz a géptől, és pár perc múlva magától is aktiválódik, ha elfelejtenéd.

Anyáddal meg közöld, hogy éppen bűncselekményt követ el a hatályos törvények szerint, és ha nem hagyja abba magától, kénytelen leszel a yardra menni... és ennyi.

2019. jan. 6. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!