Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem nagy szemétség anyámtól,...

Nem nagy szemétség anyámtól, hogy bekapcsolva maradt a gép és kinyomta a Messenger beszélgetésemet, és mutogatja a barátainak, meg ismerősöknek?

Figyelt kérdés
Igen, beszéltem az itthoni dolgokról is. Kinyomtatta, meg lementette... Most volt itt egy batátjuk, annak is mutogatta...
2019. jan. 6. 15:28
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
29%
Gondolom ez csak tünet h nem vagytok képesek egyenesen kommunikálni és családként nem funkcionáltok..
2019. jan. 6. 15:30
 2/39 anonim ***** válasza:
81%

Úristen, de ez hatalmas szemétség. Mondd meg neki hogy ezt fejezze be.

Egyáltalán milyen alapon turkál a magánéletedbe? Miről volt szó amúgy? Hány éves vagy?

2019. jan. 6. 15:32
 3/39 anonim ***** válasza:
19%
Igen szemétség, legalább akkora mint másnak kifecsegni az otthoni dolgaitokat. Úgyhogy mindketten hibásak vagytok.
2019. jan. 6. 15:33
 4/39 A kérdező kommentje:

Egy fiúval beszlégettem, de csak barátok vagyunk...

Ja, ez bevett szokás nála a testvéremmel is szokott nyomoztatni utánam, úgy, hogy neki kell jelentenie, meg kuzatnia telefonomba, mert ő nem ért hozzá...

2019. jan. 6. 15:35
 5/39 anonim ***** válasza:
15%

Gondolom felháborodott azon, amit az otthoni dolgokról írogattál és most mindenkinek kénytelen elmagyarázni, hogy mennyire nem igaz.

Legközelebb gondolkozz mielőtt a családi dolgokat kiteregeted.

2019. jan. 6. 15:36
 6/39 anonim ***** válasza:
10%

Ha az én lányom tenne olyat, hogy a családi ügyeket tolja a netre, én nem a meszengyert, hanem a komplett netet lőttem volna ki!

Normális vagy??? CSALÁDI ÜGYEK!!! Senkinek nincs köze hozzá!

2019. jan. 6. 15:39
 7/39 anonim ***** válasza:
15%
Családi dolgokat nem adunk ki.
2019. jan. 6. 15:40
 8/39 A kérdező kommentje:

Gondolom felháborodott azon, amit az otthoni dolgokról írogattál és most mindenkinek kénytelen elmagyarázni, hogy mennyire nem igaz.

Mi?? Ez egy haver, aki Ausztriában él, minllyen mindenkinek elmagyarázni???

Egyébként 19 vagyok... Olyan "családi" dolgokról volt szó, hogy azt beszéltem, hogy nem engednek sehova stb.

De azt nyugodtan odatolhatja XY elé, hogy én milyen magánjellegű dolgojat beszélek mással... Vicc, amihez rohadtúl senkinek semmi köze...

2019. jan. 6. 15:43
 9/39 anonim ***** válasza:
13%
Anyádnak nem kötelessége már téged eltartani, neked pedig nem kötelező ott élned. Költőz el, ha nem tetszik a jellenlegi helyzett.
2019. jan. 6. 15:48
 10/39 anonim ***** válasza:
10%

Ha 19 éves nőként, GYIK-en sipítozol idegeneknek, akkor gondolom van oka annak, hogy nem enged sehová!

Szóval?

Drog? Pia? Kanok?

2019. jan. 6. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!