Szerintetek szemétség lenne, ha úgy találkoznék Vele, hogy a szüleim megtiltották? 17L
Van egy pasi, akivel nemrég összefutottam ebben a nagyvilágban. Tök jól elbeszélgettünk, majd megadta a Facebook elérhetőségét, és most beszéljük a következő talit. A szüleim pedig minden ok nélkül tiltanak tőle.
- Nem ismerik
- Nem is beszéltek vele még soha
- Nem is akarnak vele beszélni
- Azt akarják, hogy én se beszéljek vele
Minden ok nélkül tiltanak tőle, mondván, hogy csak dugni akar, meg akar ölni, nem normális, elmebeteg. Mint írtam, én sem ismerem annyira, de ha meg akarna ölni, szerintem megtette volna akkor, mikor először látott, de miért is akarna bántani egyáltalán?! Nem értem a szüleimet... Nem azért írtam ki ezt a kérdést, hogy fuu, most akkor kezdjük el közösen szidni a szüleimet, hanem mert megoldást szeretnék rá találni. Mondta a pasi, hogy szívesen találkozna a szüleimmel, beszélgetne is velük annak érdekében, hogy hátha akkor elengednek vele sétálni. De a szüleim ezt is elutasították. Most akkor tartsam titokban? Mert nem fogok róla lemondani azért, mert az anyámék ilyen elfogultak.
Igen, az lenne.
Amúgy is, mennyi idős ez a "pasi"? Mert ha jóval idősebb nálad, akkor teljesen jogos a szüleidtől, hogy minden további nélkül eltiltanak tőle. De amúgy is, biztos nem minden ok nélkül tiltanának el tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!