Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek szemétség lenne,...

Szerintetek szemétség lenne, ha úgy találkoznék Vele, hogy a szüleim megtiltották? 17L

Figyelt kérdés

Van egy pasi, akivel nemrég összefutottam ebben a nagyvilágban. Tök jól elbeszélgettünk, majd megadta a Facebook elérhetőségét, és most beszéljük a következő talit. A szüleim pedig minden ok nélkül tiltanak tőle.

- Nem ismerik

- Nem is beszéltek vele még soha

- Nem is akarnak vele beszélni

- Azt akarják, hogy én se beszéljek vele

Minden ok nélkül tiltanak tőle, mondván, hogy csak dugni akar, meg akar ölni, nem normális, elmebeteg. Mint írtam, én sem ismerem annyira, de ha meg akarna ölni, szerintem megtette volna akkor, mikor először látott, de miért is akarna bántani egyáltalán?! Nem értem a szüleimet... Nem azért írtam ki ezt a kérdést, hogy fuu, most akkor kezdjük el közösen szidni a szüleimet, hanem mert megoldást szeretnék rá találni. Mondta a pasi, hogy szívesen találkozna a szüleimmel, beszélgetne is velük annak érdekében, hogy hátha akkor elengednek vele sétálni. De a szüleim ezt is elutasították. Most akkor tartsam titokban? Mert nem fogok róla lemondani azért, mert az anyámék ilyen elfogultak.

2018. okt. 8. 09:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
44%

találkozz vele, ne foglalkozz a szüleiddel

ha ennyire idióták, még 40 évesen is meg akarják mondani kivel találkozz

2018. okt. 8. 10:08
 12/18 anonim ***** válasza:
66%
De miből gondolják, hogy nem normális? Ne hagyd annyiban, derítsd ki! Vagy te tudod, csak nekünk nem mondod el? Nagyon nem mindegy, hogy van-e okuk az aggodalomra vagy nincs!
2018. okt. 8. 11:01
 13/18 anonim ***** válasza:
71%
Ha tényleg nincs vele semmi gond, csak az, hogy a pici lányukra hajt, akkor az is szemétség, hogy tiltanak tőle. Te tudod, mi a fontosabb, a szüleiddel való jó kapcsolat, vagy ez a pasi (és az életedben lévő összes többi, mivel ha rajtuk múlik szűzen halsz meg 30 macskával körülvéve)
2018. okt. 8. 11:48
 14/18 anonim ***** válasza:
95%
Most akkor alapból tiltják a pasizást, vagy csak tőle tiltanak? Egyébként fussatok össze vele "véletlenül", mikor anyuddal vagy. Pl. boltban. Onnan ki nem tilthatja. És máris tud pár szót váltani anyáddal, aki megnyugszik, hogy nem elmebeteg.
2018. okt. 8. 11:58
 15/18 anonim ***** válasza:
79%
Készülj h nem lesz soha párkapcsolatod ha nem válsz le,...
2018. okt. 8. 13:20
 16/18 Téékáá ***** válasza:
26%
A szüleid feltenek, talalkozgass a fiúval nappal még jobban megismered. Amugy nagy az esélye h csak tini puncit akar...
2018. okt. 8. 13:25
 17/18 A kérdező kommentje:
Találkoztam ma vele, és tök jól elvoltunk...
2018. okt. 8. 13:48
 18/18 anonim ***** válasza:
32%
Nem szemétség, csak a jövőre nézve hatalmas nagy butaság. Ha kiderül - és hidd el! mindig kiderül -, végleg elveszíted a bizalmukat. Bár lehet, hogy a nagy tiltás is egy korábbi hasonló dolog miatt van.
2018. okt. 8. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!