Nagyon ciki 32 nőként a szüleimmel lakni?
Figyelt kérdés
nincs párom2018. dec. 31. 16:55
71/89 anonim válasza:
Semmi nem ciki, amit te nem érzel annak. Nem feltétlenül kell úgy élni az életed, ahogy a társadalom elvárja.
72/89 anonim válasza:
Hogy érti anyukád, hogy szerinte nem tudnád magad ellátni? Eltartani? Vagy nem vagy képes főzni, mosás berakni, kiteregetni? Ügyeket intézni? Ahogy írták, nem kell társadalmi elvarasoknak megfelelni...
73/89 anonim válasza:
72es válasz folytatasa: de azért nézz magadba, szted ez így rendben van?
74/89 anonim válasza:
Nemkell férfi? Azert valamit csak akarsz az élettől nem? Vagy akkor beletrafaltam, hogy szűz vagy? Azért ha akarsz valamit tenni kell nem bizti hogy örülnék ha a lanyom mondjuk 32 evesen tudva levœ hogy nem élt meg semmilyen életet.. ha erted hogy értem...
75/89 anonim válasza:
Igen, az! 25 éves korig még belefér, amíg az ember elvégzi az egyetemet ha esetlegesen úgy dönt. Afölött gáz, de te bőven túl vagy már a 25-ön, ráadásul 7 évvel ami rengeteg.
76/89 anonim válasza:
Így csak fröcsögéseket kapsz majd kérdező. Semmit nem írsz magadról
77/89 A kérdező kommentje:
és akkor mi van mi közötök hozzá már bocs
2019. jan. 2. 11:07
78/89 anonim válasza:
Kérdező! Ne tégy fel kérdest akkor! Te kérdeztél... nem mi hivtunk hogy kérdezz már valamit...
79/89 anonim válasza:
Én 36 évesen 3 éve lakom újra otthon.Nem tudok egyedül kifizetni egy albit,a csak szoba is elivnné itt Bp.-en a fizum nagy részét,és ugyanúgy "ciki" lenne,nem látom értelmét.:(
80/89 anonim válasza:
Nem ciki, csak önállótlan vagy, és mindíg is 'anyuci pici kislánya' maradsz, akit nem szabad sehova, senkivel elengedni. Egyébként nagyon önző dolog tőle, hogy nem enged a saját utadra. Így életképtelen maradsz, és nem is viszed semmire az életben! Pontozzatok le nyugodtan! Ez az igazság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!