Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek egy 22 éves...

Szerintetek egy 22 éves lánynak engedélyt kell kérni műkörömre az anyukájától?

Figyelt kérdés
Egyetemista, mellette dolgozik. Maga fizeti. Nem hosszú, ízléstelen, hegyes körömről van szó. Szolid, rövid franciáról.

2018. dec. 20. 23:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Én is ennyi idős vagyok,eszembe nem jutna engedélyt kérni.

Ha anyukád elvárja,hogy kérd ki az engedélyét ,az gáz. Felnőtt vagy,azt csináltatsz a testeddel amit szeretnél. Ha labda méretű ciciket és szilikon feneket rakatsz be is a te dolgod,rég nem kell már engedélyt kérni.

Persze a műköröm amúgy sem végleges változás, 2-3 hétig tart,úgyhogy már a feltételezés is vicc.

2018. dec. 23. 19:50
 22/24 anonim ***** válasza:
Anyuci pici lánya :) 40 évesen is fogd a szoknyáját.
2018. dec. 26. 20:49
 23/24 anonim ***** válasza:

Nem kene engedelyt kerni. En ha ilyen aprosagokrol van szo nagyon bekes es egyuttmukodo tipus vagyok. Ha tudom hogy valami nem tetszik a kornyezetemnek sokszor ugy dontok hogy a kedvukben jarok hisz nem izgat a dolog. Nem szoktam megbanni. Ha fontos dolgokrol van szo akkor viszont nagyon fontos nekem a kontroll, akkor nem igazan veszem figyelembe masok velemenyet.

Csinaltasd meg vagy ne, de engedely ne kerjel senkitol ennyi idosen. Kicsit szurrealisan hangzik. Ha a kedveben akarsz jarni akkor puhatold ki hogy zavarna-e.

22 evesen max a Cecil tilthatja meg hogy mukormoshoz menj. Tole meg hiaba kersz engedelyt sz***ik rad. Kemeny no, kitepi a kezedbol a nyunyokad is. :-D

2021. máj. 9. 23:44
 24/24 anonim ***** válasza:
23 vok: most latom hogy 2 eves kerdest dobott ki a gyakori. Minek pazaroltam az energiam. :-) basszus es meg mindig ezt teszem 🙃
2021. máj. 9. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!