Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megkérdezzem a barátom anyukáj...

Megkérdezzem a barátom anyukájától hogy mégis hogyan értette ezt?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt. Általában szombat este én szoktam ott aludni náluk. Mert én egy szobába vagyok a tesómmal és nem tudnánk úgy együtt lenni. Csak hétvégén szoktunk találkozni,a suli és a munka miatt.

Most szombaton is este átmentem. Úgy volt h vasárnap ott maradok ebédre. Halottam mikor este a barátom anyukája veszekedett a barátommal h minek vagyok ott,ő halott a családomról dolgokat. Nem tudom mire gondolhatott. A szüleim elváltak,de anyukám egyedül mindenféle segítség nélkül felnevelt,és iskoláztat. Ez akkora bűn vagy mi?

Reggel korán már 7kor haza is jöttem. Ma volt nálunk itt ebédre a barátom,mikor elköszönt mondta h készüljek úgy h szombaton akkor nála alszok. idegesít az anyjának ez a mondta,és szívesen kiderítem h mégis mire gondolt? Nem igen szoktam vele beszélgetni,csak köszönök mikor megyek fel és akkor mikor haza megyek. Általában este miután itthon kajáltam megyek csak,mert ott nem is szoktam semmit enni,csak inni(vizet-csapit). Az anyukája érezteti h nem kedvel azért sem eszem ott. Egyszer volt h szombaton elmentünk buliba és vasárnap dél körül keltett minket az anyukája h kész az ebéd,de nekem nem is terített meg semmi. Elég megalázónak éreztem így mondtam h akkor jó étvágyat meg h én megyek is. A barátom mondta h maradjak,de az anyja nem marasztalt(nem adott tányért nekem). Azóta figyelek arra h miután itthon meg vacsoráztam megyek csak a barátomhoz,és még ebéd eljövök.

A barátom már többször kérte h maradjak tovább,de úgy h ugy kell belopnia a szobájába szendvicset ha esetleg reggel 9 körül felkelek és korog a gyomrom nekem megalázó.

2012. ápr. 9. 16:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%

Mekkora szemét anyja van.

Na de ülj le vele négyszemközt és kérdezd meg tőle, hogy akkor most mi baja is van veled,mert ha semmi akkor békén lehet hagyni.

Ne légy bunkó,de magabiztosságot lásson.

2012. ápr. 9. 16:52
 2/20 anonim ***** válasza:
78%

Így olvasva te is és az anyósjelölted is hibás.

Egy anyósnak is sértő ám,ha 3 év alatt annyira nem képes a fia barátnője,hogy pár perceket beszélgessen vele.Szinte te is éreztetted,hogy a köszönésen kívül nem is akarsz semmi többet.Már a kezdés el lett rontva.Azt,hogy már a kezdésnél sem ettél ott,ezt is észre lehet venni,Így ezt is megértem,hogy nem tálalt neked.Végül is minek??Sosem eszel ott,pedig lehet hogy az elején kínált ő téged,csak illedelmesen megköszönve,elutasítottad.

Azt,hogy ő megjegyzést tett a családodról.az egy dolog.Az ember sokszor a pletykát adja csak tovább.De,hogy téged ez meg dühít??Végül is miért?? Hiszen te ismered anyudat,tudod,nagyon jó ember.Más véleménye meg ne érdekeljen.Arról nem is beszélve,hogy 3 év alatt te sem tettél lépéseket,hogy az anyósjelölt megismerjen téged,és általad a családodat.Ha te nem mesélsz róluk,akkor honnan tudja kik a szüleid??

Néha nem csak az anyós a hibás..

Kezdésnek nem árt ha elkezdesz barátkozni,beszélgetni a barátod anyjával,nem árt ha emberszámba veszed..(egy idegennel a vonaton is szoktunk beszélgetni)

2012. ápr. 9. 16:57
 3/20 anonim ***** válasza:
46%

Lehet, hogy tele van a töke, hogy minden szombaton ott vagy.

Hány évesek vagytok?

2012. ápr. 9. 17:25
 4/20 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélgess el vele miért ilyen veled... meg hogy nem gondolja hogy ha a fiacskája hozzátok átjár ebédelni akkor nem illene-e neki is megvendégelni téged?! Ezt úgy megkérdezném a helyedben!!
2012. ápr. 9. 17:38
 5/20 A kérdező kommentje:

A barátom anyukája soha nem kínált meg engem semmivel. Mikor először ott voltam akkor sem. Emlékszem egy délután mentem fel először h bemutasson a barátom,köszöntem,bemutatkoztam. Ők is nekem,percekig csak álltunk ott egymással szemben,elég kínos volt aztán a barátomtól megkérdezte hogy kér e enni,meg elé pakolt. Meg csak a barátom beszélt,én meg csak ott ültem. Egy idő után megkérdeztem h kaphatok e inni,akkor kaptam egy inni,és ugyanúgy nem is szólt hozzám az anyukája. Mintha ott se lennék,miután a barátom megkajált meg kicsit még beszélt az anyukájával elmentünk sétálni. Már akkor mondtam a barátomnak h szerintem nem kedvel az anyukája,ő azt mondta h ne foglalkozzak ezzel,meg fog kedvelni. Hát nem jött össze.

én 19 vagyok,a barátom meg 20.

Sajnos nálunk nem tudunk együtt aludni,mert egy szobában vagyok a kisebb tesómmal( ő 13 éves lány). Meg tényleg csak azt az egy szombat estét töltjük együtt. Próbálok nem zavarni,csak este 6-7 fele megyek át,és reggel 9 körül el is megyek. A délutánok nagy részét általában pedig nálunk töltjük.

2012. ápr. 9. 17:42
 6/20 A kérdező kommentje:

Engem csak azért bosszant,mert anyukám nem érdemli meg h ilyet mondjon róla ismeretlenül. Meg azért kíváncsi lennék h mit halhatott vagy h kitől,vagy talán az ő fejéből pattant ez ki?

Anyukám még karácsonykor szóvá tette h én miért nem megyek át sose vacsorázni a barátomhoz karácsonykor,hisz ő minden évben egyik nap nálunk vacsorázik. Akkor kimagyaráztam h azért mert így is sokan vannak náluk,rég nem látott rokonok,stb.. Pedig az az igazság h nem is akar meghívni.

Mikor volt a ballagásom akkor meghívtuk őket is,azért h össze ismerkedjenek a szüleink,de nem jöttel mert más dolguk volt.

2012. ápr. 9. 17:46
 7/20 anonim ***** válasza:
A baratod nem tud erre magyarazatot adni? O csak szokott beszelgetni az edesanyjaval, biztos vagyok benne, hogy rolad is meg a kapcsolatotokrol is...
2012. ápr. 9. 18:01
 8/20 A kérdező kommentje:
Többször mondtam már neki h nem kedvel az anyukája,meg h nem tudja mi baja van velem,de azt mondja nekem h ő nem tud semmiről h bármi baja lenne. Mikor mondom neki h de azt azért csak látod h hogyan viselkedik velem,nem? Akkor azt mondja h csak rossz passzban volt,nem volt jó kedve neki stb...
2012. ápr. 9. 18:07
 9/20 anonim ***** válasza:
Ez azért durva a barátod ott kajált előted te meg nem?
2012. ápr. 9. 18:14
 10/20 A kérdező kommentje:
hát engem nem kínáltak meg,és nem pofám kérni csak ugy.
2012. ápr. 9. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!