Szerintetek egy 22 éves lánynak engedélyt kell kérni műkörömre az anyukájától?
Figyelt kérdés
Egyetemista, mellette dolgozik. Maga fizeti. Nem hosszú, ízléstelen, hegyes körömről van szó. Szolid, rövid franciáról.2018. dec. 20. 23:15
11/24 anonim válasza:
Ha a saját pénzéből állja, a saját keresetéből, akkor nem. Ha az anyjáéból, akkor igen.
12/24 anonim válasza:
Nem, de gondolom ez a sztori egyik fele. Ha pl. a lány keres havi 50 eFt-ot és a szüleinek ki kell egészíteni még egy százassal, hogy meg tudjon élni, akkor lehet hogy én is megegyezném, hogy költhette volna fontosabbra is azt a pénzt.
14/24 anonim válasza:
A 22 éves LÁNYNAK igen.
A 22 éves FELNŐTT NŐNEK nem.
15/24 anonim válasza:
Kérj, jobb a békesség!
Én is kértem.
22/l
17/24 anonim válasza:
Ha ezt megkérdezed itt, akkor igen.
18/24 anonim válasza:
az a baj, hogy a kontrollmániás szülőről csak harccal tudsz leválni. minél előbb jobb túlesni rajta.
19/24 anonim válasza:
Ha gyengeelméjű, akkor igen. Nehogy lenyelje szegény. :D
20/24 anonim válasza:
Engedelyt nem kell kernie, hiszen felnött, de ha jó kapcsolatuk van, akkor legalább egy véleményt, vagy csak mondja el, hogy műkörmöt szeretne, és hogy milyet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!