Volt itt akinek nagyon elhanyagolták az egészségét a szüleik?
Igaz ők is kb. akkor mentek orvoshoz, ha összeestek volna.
Max. azt tudtam volna, hogy titokban elmegyek. Jó pár fogamat kirohasztottak.
Mivel nem értesz egyet?
Sajnálom, hogy nem volt korán fogszabalyzod. Nyilván most már van. Továbbra is kérdés, hogy mire jo ez a kérdés
Basszus... érdekes válaszok!
Nekem anyám elhanyagolta :(
Az oviban nálunk nem volt kötelező a fogmosás, anyám meg nekem nem vett otthonra se fogkefét, se fogkrémet. Életemben először 10 évesen kaptam a sógornőmtől. De akkor meg azért nem mostam minden nap, mert elfelejtettem(ugye előtte nem voltam hozzászokva), így elég ramaty állapotba kerültek a fogaim 14 éves koromra.
Ezenkívül mindig elbagatelizálta, ha valami bajom volt. Pl. 16 évesen 7 hónapig nem menstruáltam és folyt a mellemből a tej(nem voltam terhes). Nemrég jöttem rá, hogy már akkor is probléma lehetett a prolaktin szintemmel, mert mostanában is elő szokott fordulni. Gyógyszert is szedek rá.
Aztán kb 5 éves koromtól rágtam a körmeimet, az meg valószínüleg pszichésen volt, de ezzel sem foglalkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!