Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülő és gyermek között?

Szülő és gyermek között?

Figyelt kérdés
Szülő gyermek közötti kapcsolat? Szégyenlősség mi számít normálisnak s hány éves korig?
2018. dec. 3. 14:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak anyum van, előtte pedig nem vagyok egy kicsit sem szégyenlős és ő sem előttem, de nyílván azért nem pucérkodunk egymás előtt.

16/L

2018. dec. 3. 18:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok,anyám nevelt,természetes volt a meztelenség.
2018. dec. 4. 14:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Kisebb koromban engem úgy neveltek a szüleim, hogy ne legyek szégyenlős, természetesnek kezelték a dolgot. Apám nem pucérkodik előttem, de alsógatyában gond nélkül mutatkozik.

Anyukám egyáltalán nem szégyenlős, sosem volt az, simán mutatkozik előttem meztelenül.

Én kb. 9-10 éves korom óta vagyok szégyenlős. Akkoriban még anyám nagyon sokáig bejárkált a fürdőszobába, ez nagyon zavart, nehezen szokott le róla. Most már nem jön be. Anyukám előtt bugyiban és melltartóban vagyok maximum, az nem zavar. Apukám előtt nem mutatkozom fehérneműben, csak felöltözve.

2018. dec. 7. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!