Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülő és gyermek között?

Szülő és gyermek között?

Figyelt kérdés
Szülő gyermek közötti kapcsolat? Szégyenlősség mi számít normálisnak s hány éves korig?
2018. dec. 3. 14:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%
A nemi szervek mutogatása, na ott a határ!
2018. dec. 3. 15:16
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Családonként változó mi számít "normálisnak. Az sem mindegy milyen nemű gyerek, melyik szülővel kapcsolatban. Az nem zavar ha anyám bejön a fürdőszobában mikor fürdök, de kiakadnék ha az öcsém, vagy az apám bepofátlankodna.
2018. dec. 3. 15:36
 3/13 anonim ***** válasza:
11%
Ha anyéd megy be az renden van, de ha öcséd az már pofátlanság....? Ez fura. Nekem mindegy ki van bent és engem sem zavar ha bejpn valaki.
2018. dec. 3. 15:40
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok. Anyán nem zavar, mert nő. Ennyi.
2018. dec. 3. 15:45
 5/13 anonim válasza:
100%
Anyu jöhet, testvérem (fiú) és apa nem
2018. dec. 3. 15:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálam anyám és a húgom beszökött jönni, apám nem.
2018. dec. 3. 16:18
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én senkit nem engedek be, de a családból ez csak engem zavar, ők nem zavar tartják magukat.
2018. dec. 3. 16:19
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Anya bejöhet, a bátyám nem. Nő vagyok.

Apám nem velünk él, de ha úgy lenne se jöhetne be.

Ha lenne sötétített kabin, bejöhetne bárki, de sztm ahol a wc meg a kád/kabin egy helyen van szokott ez a probléma előfordulni leggyakrabban.

És nyilván anyámhoz se mehet be a bátyám, és a bátyámhoz se az anyám. Szerintem nemi kérdés elsősorban, szülő-gyerek viszonyban, más rokonom meg egyáltalán nem jöhet be, bármilyen neme van.

2018. dec. 3. 17:13
 9/13 anonim ***** válasza:

nemtudom nekem csak anyám van, tesómék nem voltak ott, amikor gyerek voltam, nálam a félmeztelenség is tabu volt anyám előtt pedig fiú vagyok.

Aztán amikor 9.-ben kollégiumba kerültem, ott megdöbbenve láttam, hogy a többi fiú anyaszült mesztelenül is kimászkál a fürdőből, meg vissza, de ha kell a folyosóra is kimentek, nem zavarta őket. Engem nagyon zavart a látvány, és gyűlöltem a dolgot, hogy a közös zuhanyzókban nincsenek kabinok, csak egymás mellett álltok, olyan b..zis volt. Ráadásul nézegettek is téged.

Most már 26 évesen albérletbe vagyok, felnőttem, itt nem zavar ha a lakótársam alsógatyában jön-megy, most már a lányokat zavarja, de én a mai napig nem tudok meztelenkedni mások előtt...

Szóval ha ez nagyon tabu a családban, meg nincs apa a fiú mellett, és kollégiumba sem kerül el, gondot okozhat felnőttként neki.

2018. dec. 3. 17:36
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Amíg a gyereket nem zavarja.

Kb.9-10 éves koruktól nem megyek be a fürdőbe ha bent vannak.

Én nem meztelenkedem, ha bejön a lányom a fürdőbe nem zavar(12), a fiam nem jön be(19).

Amúgy nők előtt egyáltalán nem vagyok szégyenlős.

2018. dec. 3. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!