Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem hisz nekem anya?

Miért nem hisz nekem anya?

Figyelt kérdés

A héten szóltam neki, hogy az egyik legjobb barátnőmnek szervezünk egy meglepetés bulit, ahova a barátomat is meghívtam (20-25 fős buli lesz), és ott kell aludjak, mert reggel hétig ki kell takarítanunk a kibérelt házat.

Ma megkérdezte, hogy a barátom is ott alszik-e? Én meg nemmel válaszoltam, elmagyaráztam neki, hogy jönnek érte 3 körül és hogy kikkel alszok ott a buliban (mindenkit jól ismer).

Aztán áttért arra hogy semmi szex meg ilyenek... aztán elkezdte ezt ismételgetni, érvelgetni. De vagy 6x elmondtam neki, hogy nem alszik ott a barátom és nem fogunk lefeküdni. Jól ismer, nem szoktam annyit inni!

Miért nem hisz nekem?

2018. nov. 30. 14:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

ahhoz nem kell ott aludni hogy sexeljetek

ha már volt sex akkor ott is fogtok sexelni

ha még nem a fiud próbálkozni fog

2018. dec. 2. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!