Miért féltékeny rám az anyám, hisz a lánya vagyok?
Ennyibol nem lehet objektiven velemenyt alkotni.
Annyit tudok, h nekem is volt egy olyan pasim, akit a csaladom szinte elso perctol kezdve utalt. En megis ot valasztottam. Aztan 3 ev mulva kiderult, milyen is o valojaban, csak en nem lattam a rozsaszin kodtol. Erdemes ezen elgondolkodni.
Amugy nem lehet minden rozsas, ha mar 3* elkoltoztel tole, lehet igaza van valamilyen szinten anyukadnak.
mi van?
Ezek szerint anyád rángat ide oda vagy van már családod és emellett vagy együtt ezzel a faszival?
Nem minden uzletember maffiozo! Vannak tisztesseges vallakozok is!
5 eve elek vele ez mar nem rozsaszin köd.Anyamnak az nem tetszik hogy nekem egy kicsit jobban megy mint neki es engem szeretnek ő meg apam 10 eve keruli.
Irigy a boldogsagomra.
Azt hittem ha hazakoltozok anyam szeretni fog de semmi nem valtozott nyomoz utannam aztmondja megteheti mert az anyad vagyok.Uvolt velem ha velemenyem van,minek megyek ide oda mi szukseg van ra.
Nem tudjatok mire kepes a sajat igazaert.
Feltekeny ra hogy szep vagyok olyan hajat szeretne mint nekem van,felveszi a ruhaimat probalgatja a kabatomat.
Borzalom.
Bezzeg mikor penzt adott az anyamnak akkor nem volt szar ember utanna mikor elfogyott megint lehordta mindennek.
Vagy elvitte nyaralni a tesomekat aztmondta parasztvakitas volt a nyaralas.
Nem lep le mert rendkivul inteligens es ertelmes megerti hogy sajnos en igy nevelkedtem.
Ja es nagyon szeret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!