Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem hisz nekem anya?

Miért nem hisz nekem anya?

Figyelt kérdés

A héten szóltam neki, hogy az egyik legjobb barátnőmnek szervezünk egy meglepetés bulit, ahova a barátomat is meghívtam (20-25 fős buli lesz), és ott kell aludjak, mert reggel hétig ki kell takarítanunk a kibérelt házat.

Ma megkérdezte, hogy a barátom is ott alszik-e? Én meg nemmel válaszoltam, elmagyaráztam neki, hogy jönnek érte 3 körül és hogy kikkel alszok ott a buliban (mindenkit jól ismer).

Aztán áttért arra hogy semmi szex meg ilyenek... aztán elkezdte ezt ismételgetni, érvelgetni. De vagy 6x elmondtam neki, hogy nem alszik ott a barátom és nem fogunk lefeküdni. Jól ismer, nem szoktam annyit inni!

Miért nem hisz nekem?

2018. nov. 30. 14:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%

Lány, pasi, együtt egy éjszaka...hááát. Én is csak aludni akartam elsőnek a párommal, de abban a helyzetben már kicsit máshogy állnak a dolgok, és nem azon gondolkozom hogy "jujjci, anyucika nem engedte meg". Jó, mondjuk már 22 vagyok. :D

De a lényeg remélem érthető. Attól mert te előadod otthon hogy semmi szex, az nem azt jelenti hogy a helyzet nem csábító és nem engedsz neki.

Bár tény, ha házibuliba mentek gondolom nem akkora a kecó, hogy eltudnátok vonulni szexelni. :D

Hány évesek vagytok egyébként hogy anyukád így megfog? 17 alatt?

2018. nov. 30. 14:40
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Azért elég ciki amikor a rég nem szűz megoldják ágyon kívül lánykáknak anyuka érvel.. Az még cikibb mikor a 24 28 éves nőről el is hiszik h csak 2 éve a pasija kezét fogja..
2018. nov. 30. 15:20
 3/11 anonim ***** válasza:
34%

Nem szoktál annyit inni...ez jó...a szexnek nem feltétele a pia.

Nem fogja elhinni, én sem hinném.

2018. nov. 30. 15:54
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
A kérdésed alapján abba a korosztályba tarozol,akinek még nagyon nem kell bérelt házban bulizni. Meg inni de.
2018. nov. 30. 16:22
 5/11 anonim ***** válasza:
72%
Inni se*
2018. nov. 30. 16:22
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Mert ha kíván a palid, hajnali 3ig minimum 5x meg tud dugni.
2018. nov. 30. 16:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyelőre fogadd el, hogy nem hisz neked. Utólag meg tekints vissza, hogy végül igaza volt-e. Ha nem, akkor érvelhetsz neki, hogy bízzon benned jobban. Ha igaza volt, akkor meg levonod a tanulságot.

Amúgy hány éves vagy? Szerintem ez fontos a kérdés szempontjából.

2018. nov. 30. 18:53
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
Azért nem hisz, mert volt annyi idős, mint te most és pontosan emlékszik arra, hogy milyen (be nem tartott) ígéretei voltak... :D
2018. nov. 30. 20:32
 9/11 A kérdező kommentje:
16 evesek vagyunk
2018. dec. 1. 10:51
 10/11 anonim ***** válasza:
#9; Akkor neked meg otthon a helyed.
2018. dec. 1. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!