Csak szerintem butaság a szüleimtől hogy nem engednek sportolni?
Figyelt kérdés
Járni szeretnék kondizni. A pénzt magam keresem meg rá diákmunkából. De erre ők mondják hogy minek, meg hülyeség. Meg azt is hogy drága meg sötétben kell haza jönnöm majd. Komolyan nem értem. Más gyerek drogozik, cigizik esze ágában sincs sportolni, az olyanok szülei örülnének hogy a gyerekük sportolni akarna, szerintem még állnák is neki. Én meg állnám magamnak erre ezt kapom. Na majd nehogy drogozzok, piázzak, meg szteroidozzak, na majd vissza sírják amikor még csak kondizni meg bokszolni akartam, ráadásul saját pénzből.2018. nov. 29. 17:16
11/11 anonim válasza:
Küzdősport kedves előző? Küzdősportnál akármi jobb! Küzdősporttól butulni fog a gyerek! Tudod egy-egy halántékra mért ütés hány db agysejtet pusztít el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!