Szerintetek normális, hogy a gyerek 75 ezerért vett magának kabátot?
Figyelt kérdés
Elment dolgozni már egy ideje, és az összes pénzét ruhákra veri el, 75ezerért vett nemreg egy kabátot, cipőt 50 alatt nem is vett magának, 65körüli lett neki az új. Ok, dolgozik, de azt nem azt jelenti elkéne ba szni ilyen dolgokra. 17 eves a kolyok2018. nov. 26. 18:20
41/46 anonim válasza:
61%-os téged elmeorvos látott már te világ szégyene???
Szerintem ha a kismadarak fészkéről lenne szó te abból is kihoznád hogy a "gonosz nők".
Nem a nők úgy általánosságban tehetnek róla hogy nyomorult életű vagy.
42/46 anonim válasza:
nálunk is apám tartatta el magát anyámmal. Amikor a fater ki lett rúgva persze ment hogy mekkora roh adék ri banc anyám van meg hogy engem is elbutított és takarodjak. 10 éve nem beszéltünk, nem vagyok rá kíváncsi.
Bár a nagymamám unszol a békülésre, de mivel azóta alkoholista lett nem érdekel.
43/46 anonim válasza:
* már hogy apám alkoholista
kicsit félreérthető
44/46 anonim válasza:
Az első pár fizetését mindenki elbässza, pláne, ha még ilyen fiatal. Teljesen természetes.
45/46 anonim válasza:
Nem egészen. Én is diák vagyok, 16 éves ugyanúgy dolgozok iskola mellett, de ekkora "szükségleteim" nincsenek. Mondjuk soha nem is volt. Lehet azért mert egy alsó 10000 kategóriájú családban nevelkedek, de mindig úgy voltam vele hogy amíg a tető a fejem felett, az étel a kamrában, a ruha a szekrényben, és az ágy a szobámban, addig semmi másra nincs szükségem.
46/46 anonim válasza:
Én hétköznap tanulok,hétvégén dolgozok,minden hónapban a fizu 10%-át félre teszem vészhelyzet esetére, 10%-ot tanulásba,10%-ot munkaeszközökre,másik 10%-ot elszórakozom. 55%-át kajára,ruhára,bérletre stb. Maradék 5%-ot adom a szüleimnek. 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!