Szerintetek normális, hogy a gyerek 75 ezerért vett magának kabátot?
"Ez" ?!
Nincsen több kérdésem. A gyk prolivonat újabb utassal bővült.
Ez is,nem csoda h 17 évesen dolgozik ilyen szülő melettt..
Némelyik 17 éves többet dolgozik mint az anyucijaik akik csak a tartásdijat várják otthon :(
8-as! Tudod mi ebben az országban a baj? Hogy egy felnőtt szerint rossz az, ha az embernek gyerekkorában magasak az igényei, mert már előre el van könyvelve, hogy később NEM JUT MAJD PÉNZ ilyenekre. Elárulom neked: ha ilyen igényei vannak már most, jó esetben ehhez mérten fog állást keresni, nem elégszik meg majd a minimálbérrel. Szomorú, hogy ilyen közegben szocializálódnak a gyerekek, ebben a negatív pesszimista sz*rban nőnek el, aztán csodálkozunk, hogy egy mosoly nincs az emberek arcán, mindenki csak vegetál.
Amúgy a kérdező “ez”-es megnyílvánulása után nincs is több kérdésem. Paraszt.
Az ő dolga,bár én biztosan nem dolgoznék 1 hónapot egy kabát áráért.
És nem is adnék ennyit érte.
Ebből már 3 jó minőségű kabátot lehet venni.És akkor nem csak 1 van.
16-os! Igen, és biztos a pokolra jut, egy hatalmas hibára alapozta az életét, innentől egyenes út vezet a bűnöző léthez 😂
Hagyjuk már, vett egy drága kabátot, dolgozott érte. Én sem vettem volna meg, főleg nem azt a márkát mert annyira nem tetszik. Legalább van egy igazi több évig tartó meleg kabátja. Ha meg pénzt kérne a 20ezer ft-os divatkabátra (mert nyilván sejthető, hogy nem vízlepergető anyagból készül hosszabb túrákhoz) akkor az a baj, hogy miért kér. Akart valamit, megdolgozott érte ennyi. Egyébként az “ez” után el tudom képzelni milyen a családról van szó..nagyobb baj is van ott, mint egy kabát.
17 évesen dolgozik és 75-ért kabátot vesz "ez". Már most többet ér, mint te, mert nem tőled kunyerál, hanem dolgozik és abból költ. Mennyivel lenne jobb, ha azért kellene nyivákolnod, hogy tőled kér pénzt a kabátra? Akkor meg az lenne a bajod.
17 éves a kölyök... Hát bakker....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!