Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális, hogy a...

Szerintetek normális, hogy a gyerek 75 ezerért vett magának kabátot?

Figyelt kérdés
Elment dolgozni már egy ideje, és az összes pénzét ruhákra veri el, 75ezerért vett nemreg egy kabátot, cipőt 50 alatt nem is vett magának, 65körüli lett neki az új. Ok, dolgozik, de azt nem azt jelenti elkéne ba szni ilyen dolgokra. 17 eves a kolyok
2018. nov. 26. 18:20
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
96%

"Ez" ?!

Nincsen több kérdésem. A gyk prolivonat újabb utassal bővült.

2018. nov. 26. 18:55
 12/46 anonim ***** válasza:
96%
Ő pénze. Ne irigykedj..
2018. nov. 26. 18:58
 13/46 anonim ***** válasza:
89%

Ez is,nem csoda h 17 évesen dolgozik ilyen szülő melettt..

Némelyik 17 éves többet dolgozik mint az anyucijaik akik csak a tartásdijat várják otthon :(

2018. nov. 26. 18:59
 14/46 anonim ***** válasza:
95%

8-as! Tudod mi ebben az országban a baj? Hogy egy felnőtt szerint rossz az, ha az embernek gyerekkorában magasak az igényei, mert már előre el van könyvelve, hogy később NEM JUT MAJD PÉNZ ilyenekre. Elárulom neked: ha ilyen igényei vannak már most, jó esetben ehhez mérten fog állást keresni, nem elégszik meg majd a minimálbérrel. Szomorú, hogy ilyen közegben szocializálódnak a gyerekek, ebben a negatív pesszimista sz*rban nőnek el, aztán csodálkozunk, hogy egy mosoly nincs az emberek arcán, mindenki csak vegetál.

Amúgy a kérdező “ez”-es megnyílvánulása után nincs is több kérdésem. Paraszt.

2018. nov. 26. 19:14
 15/46 anonim ***** válasza:
100%
Eltérő az emberek értékítélete, hát még egy kamaszé, akinek talán nem is tanították meg a pénzzel való gazdálkodást. Ha nem kell hazaadnia, beleadnia a közösbe, fedezni a saját létfenntartását, akkor arra költi, amire akarja, hiszen nincs is rászorítva, hogy gazdálkodjon. Az is lehet, hogy minden vágya a 75 ezres kabát volt.
2018. nov. 26. 19:27
 16/46 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem te vagy az a bizonyos gyerek, beszóltak a kabátod miatt és most próbálod igazolni velünk a hülyeséged. Nem tanítottak meg a pénz értékére, egész életedben ki fog folyni a kezedből.
2018. nov. 26. 19:34
 17/46 anonim ***** válasza:
55%

Az ő dolga,bár én biztosan nem dolgoznék 1 hónapot egy kabát áráért.

És nem is adnék ennyit érte.

Ebből már 3 jó minőségű kabátot lehet venni.És akkor nem csak 1 van.

2018. nov. 26. 19:35
 18/46 anonim ***** válasza:
98%

16-os! Igen, és biztos a pokolra jut, egy hatalmas hibára alapozta az életét, innentől egyenes út vezet a bűnöző léthez 😂

Hagyjuk már, vett egy drága kabátot, dolgozott érte. Én sem vettem volna meg, főleg nem azt a márkát mert annyira nem tetszik. Legalább van egy igazi több évig tartó meleg kabátja. Ha meg pénzt kérne a 20ezer ft-os divatkabátra (mert nyilván sejthető, hogy nem vízlepergető anyagból készül hosszabb túrákhoz) akkor az a baj, hogy miért kér. Akart valamit, megdolgozott érte ennyi. Egyébként az “ez” után el tudom képzelni milyen a családról van szó..nagyobb baj is van ott, mint egy kabát.

2018. nov. 26. 19:40
 19/46 anonim ***** válasza:
12%
Valakinek beletaposhattam a kifinomult lelki világába ha már privátban írogat :D Mármint a kérdező, a kissrác. Fáj az igazság.
2018. nov. 26. 19:46
 20/46 anonim ***** válasza:
95%

17 évesen dolgozik és 75-ért kabátot vesz "ez". Már most többet ér, mint te, mert nem tőled kunyerál, hanem dolgozik és abból költ. Mennyivel lenne jobb, ha azért kellene nyivákolnod, hogy tőled kér pénzt a kabátra? Akkor meg az lenne a bajod.

17 éves a kölyök... Hát bakker....

2018. nov. 26. 19:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!