Szerintetek normális, hogy a gyerek 75 ezerért vett
magának kabátot?
Figyelt kérdés
Elment dolgozni már egy ideje, és az összes pénzét ruhákra veri el, 75ezerért vett nemreg egy kabátot, cipőt 50 alatt nem is vett magának, 65körüli lett neki az új. Ok, dolgozik, de azt nem azt jelenti elkéne ba szni ilyen dolgokra. 17 eves a kolyok
Költse csak, ha ez okoz neki örömet, és azért ad a családi kasszába is egy kicsit. Fiatal, előtte az élet, fog még spórolni eleget élete során. Plusz, az élet úgy is rávezeti majd, hogy nem ez a prioritás.
2018. nov. 26. 22:23
32/46 anonim válasza:
Én 90 ezerért vettem kabátot. 17 évesen mondjuk nem vettem volna annyiért.
2018. nov. 26. 22:44
33/46 anonim válasza:
Hol van az a "Magyarban"? A lehető legudorítóbb, mikor a magadfajta ősbunkó, proli ezzel próbál menőzni, mert ő külföldön él. "Megyek haza magyarba". Mi Magyarországra szoktunk. Gondolom valami telepről kimenekült fogatlan, mosogató vagy valahol, aki menőzik, hogy külföldön él. Képzeld én is, és itt 75 ezer átszámolva nem nagy pénz. Annyi mintha 20-25 ezerért vennél egyet. Normál ár. Vegyél te is, a te fizetésed is külföldi, ne irigyeld a gyerektől.
2018. nov. 27. 09:01
34/46 anonim válasza:
Egy hónapot? 7-10 nap diákmunka. Ha minden hétvégén dolgozik simán megvan. Külföldiában fizetéstől függően annyi sem. Angliában 3ezer volt az órabérem és az kevésnek számított.
Ha zavar, hogy csóró prolik vagytok vegyél példát a gyerekedről és dolgozz/keress jobb állást!
2018. nov. 27. 09:21
35/46 anonim válasza:
Egyértelművé vált számomra Kérdező hogy IRÍGY vagy a gyerekre a kabát miatt. A többi csak körítés.
2018. nov. 27. 10:50
36/46 anonim válasza:
A gyerek megdolgozott a pénzért ha akarja a hajléktalannak adja nem ilyen szülőnek.. Te irigy vagy. menjetek dolgozni h ne turira fussa. Nem libaralista majom akinél a gyerek emberszámba van véve nem fejős tehén bevételi forrás és a pénzét arra költi amire akarja,az ilyen később szülőtártási pénzt követel full bizonyitva h szar szülő volt...
2018. nov. 27. 12:34
37/46 anonim válasza:
Kérdező te ki vagy a történetbe hogy csak úgy elvennéd tőle???
Még egy szülő sem teheti meg, bár gondolom nem vagy szülő ha "ez"-nek nevezed a srácot.
Irigy szomszéd? Irigy nagymama vagy kicsoda?
2018. nov. 27. 13:27
38/46 anonim válasza:
Na mivan, irigy vagy a gyerekedre egy kabát miatt?
2018. nov. 27. 15:24
39/46 anonim válasza:
Na mivan, irigy vagy a gyerekedre egy kabát miatt?
Ahogy a legtöbb magyar szülő irigy mert a gyerek jobb ügyesebb jobb állása van joban keres boldog szabadon választott kapcsolatban él,élvezzel szexel,utazik,süteményt vehet erre mind irigy a magyar szülő főleg az anyák,mert női jellem ez..
2018. nov. 27. 15:27
40/46 anonim válasza:
61% Off de hagyd már abba ezt a folyamatos nőgyűlölő hőbörgést...tudnék arról mesélni, mennyire nem női jellemvonás az irigység. Btw nálunk anyánk vett az öcsémnek ilyen összegért kabátot. A nagyon gonosz, irigy anyánk sokkal olcsóbbal beérte, csak hogy megvehesse a legjobbat neki, nekem anno...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!