Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kellene finoman a...

Hogyan kellene finoman a lányom értésére adni, hogy dühkezelésre van szüksége?

Figyelt kérdés

Kamasz kora óta lobbanékony típus, mindig is nehezen kezelte az indulatait. Ha nagyon dühbe gurul hajlamos törni-zúzni a lakásban.

De ami miatt nagyon aggódom érte az utóbbi időkben, az hogy pár hónapja nagyon összeveszett a húgával és elkezdte puszta kézzel ütni a szekrényt. Tegnap este pedig,vastagon kisminkelve jött haza, de a smink alatt is látszott egy nagy sötét folt a homlokán. Kérdezgettem hogy mi történt,mire ingerülten kifakadt, hogy audit volt náluk és a beosztottjai "leégették"(nem tudom ez mit takar)ezért beleverte a fejét az asztalába...Amikor lemosta a sminket egy tenyérnyi, feketés kék zúzódás van a homlokán ami a közepén lilás,elég mélynek látszik, szóval elég komoly sérülés és mèg ellátni sem hagyta, orvoshoz nem megy. Félek hogy komolyabb baja lesz, vagy később okoz magának magyobb kárt,de nem hallgat rám, nem tudom mit tehetnék az èrdekèben.

38 éves, felnőtt nő egyébként,tudom, hogy nem kell belszólnom a dolgaiba, de az anyja vagyok, segìteni akarok neki, úgyhogy ilyen jellegű válaszok helyett gyakorlati tanácsokat írjatok inkább.

2018. nov. 24. 10:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
40%
Ha ő nem ismeri be, hogy gond van nála akkor nem tehetsz semmit. Férjével mi van? Fél a lányodtól, meg se mer mukkanni?
2018. nov. 24. 14:12
 12/19 anonim ***** válasza:
86%
Nem lehet h a férje veri?
2018. nov. 24. 15:52
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla és nem is hinném. Rendes férfi a férje, és amúgy sem tűrné csendben a lányom.
2018. nov. 24. 16:33
 14/19 anonim ***** válasza:
87%
Nálam is azt hitte mindenki h rendes a volt férjem,csak a 4 fal közt volt velem erőszakos stb... És hiába írod h nem tűrné,diplomás nő létemre én is tűrtem,mert azt sugallta h senki se hinné el,akkor kapcsoltam mikor lerúgott a lépcsőn nyilvános helyen mert már nem birta megjátszani magát. Kérdezz rá a lányodnál egyenesen. Amugy meg pszichoterapeuta segítsége kéne akármi is van itt bántalmazás v önbántalmazás..
2018. nov. 24. 16:37
 15/19 A kérdező kommentje:
Én ismerem annyira a vejem, hogy nem ütne meg nőt. De ha verné akkor úgyis tudnék róla, ahogy a lányomat ismerem visszatámadna és szerintem benne lennének a híradóban. A kissebbik lànyom 1,5-2 éve hanyatt esett egy ütésétől. A 18 éves fiú unokatestvérét meg úgy orrba könyökölte, hogy sírva fakadt szegény fiúcska...
2018. nov. 24. 16:51
 16/19 anonim ***** válasza:
94%
Ne haragudj ezt csak így írod h veri a rokonait tesóját, meg híradó.. Ébredj már fel, és vidd el pszichiáterhez itt vmi nagyon nem kerek nem kéne híradóig várni ..
2018. nov. 24. 17:06
 17/19 anonim ***** válasza:
51%
Mi lesz, ha egyszer az unokadat uti meg ugy, hogy tenyleg a hiradoba kerulnek.A gyerekre valo hivatkozassal hatha ra tudod beszelni, hogy elmenjen orvoshoz.
2018. nov. 24. 18:03
 18/19 anonim ***** válasza:
94%
én nem a lányod miatt aggódnék, hanem az unokád miatt, mert a leírtak alapján életveszélyben van az elmebeteg mellett.
2018. nov. 24. 21:32
 19/19 anonim ***** válasza:
96%

Itt is igaz, megállja a helyét a mondás, hülye szülőnek hülye gyereke...

Üti veri a családtagokat, és ezt te csak úgy mondod, mintegy mellékesen, mintha ez tök normális lenne. Van baj nálad is, úgy látszik családi vonás.

A beossztottjai meg gondolom csak törlesztettek az idegbeteg főnöknek😁😁 megérdemli.

2018. nov. 25. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!