Hogyan kellene finoman a lányom értésére adni, hogy dühkezelésre van szüksége?
Kamasz kora óta lobbanékony típus, mindig is nehezen kezelte az indulatait. Ha nagyon dühbe gurul hajlamos törni-zúzni a lakásban.
De ami miatt nagyon aggódom érte az utóbbi időkben, az hogy pár hónapja nagyon összeveszett a húgával és elkezdte puszta kézzel ütni a szekrényt. Tegnap este pedig,vastagon kisminkelve jött haza, de a smink alatt is látszott egy nagy sötét folt a homlokán. Kérdezgettem hogy mi történt,mire ingerülten kifakadt, hogy audit volt náluk és a beosztottjai "leégették"(nem tudom ez mit takar)ezért beleverte a fejét az asztalába...Amikor lemosta a sminket egy tenyérnyi, feketés kék zúzódás van a homlokán ami a közepén lilás,elég mélynek látszik, szóval elég komoly sérülés és mèg ellátni sem hagyta, orvoshoz nem megy. Félek hogy komolyabb baja lesz, vagy később okoz magának magyobb kárt,de nem hallgat rám, nem tudom mit tehetnék az èrdekèben.
38 éves, felnőtt nő egyébként,tudom, hogy nem kell belszólnom a dolgaiba, de az anyja vagyok, segìteni akarok neki, úgyhogy ilyen jellegű válaszok helyett gyakorlati tanácsokat írjatok inkább.
Itt is igaz, megállja a helyét a mondás, hülye szülőnek hülye gyereke...
Üti veri a családtagokat, és ezt te csak úgy mondod, mintegy mellékesen, mintha ez tök normális lenne. Van baj nálad is, úgy látszik családi vonás.
A beossztottjai meg gondolom csak törlesztettek az idegbeteg főnöknek😁😁 megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!