Dühkezelésre milyen módszerek vannak?
Figyelt kérdés
sajnálattal látom hogy nincs ingyenes terápia erre az ország nyugati felében.mit ajánlotok?hirtelen robbanó típus vagyok de alapvetően nyugodt.mit tegyek ha elszáll az agyam?nem szeretném ha ebből baj lenne.roppant erős fizikumom van és ezzel együtt a hirtelen düh nem jó párosítás.nem szeretném ha valakinek baja esne.előre aggódom amiatt hogy ebből egyszer komoly baj lehet.mivel mit tegyek hogy a düh ne homályosítsa el a józan ítélőképességet?2015. febr. 3. 14:27
1/4 anonim válasza:
Szerintem sportolj!Így kiadod magadból a feszkót.
Én is épp ezzel küzdök,valahogy mostanra telt be nálam a pohár,annyi sz art nyeltem már az életben.
A sport tényleg segít.
2/4 A kérdező kommentje:
gyúrok.talán valami mást kéne kipróbálnom?mert ez nem segít.hiába adom ki közben a dühöt ha valkinek mindig sikerül felhúznia.
2015. febr. 3. 15:33
3/4 anonim válasza:
Sportolj, és relaxálj a dühkitörésre! Ha másképp nem megy, akkor szedjél nyugtatót. Még mindég jobb, mint börtönbe kerülni. Amikor érzed, hogy idegesítenek, akkor lélegezz helyesen, tudatosan. Belégzés 3-ra, kilégzés 5-6-ra.
4/4 anonim válasza:
Valamilyen küzdősportot javaslok, az önuralomra is tanít. Meg, bár lehet, ki fogsz röhögni, de a rendszeres relaxáció, meditáció segít. Legalábbis nekem javított az önkontrollomon, hasonló problémával küzdök én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!