Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Utálom a szüleim, az életem!...

Utálom a szüleim, az életem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Na szóval az van hogy beszélgettem egy lánnyal de szüleimnek nem mondtam el.. Utána összevesztem velük, soha nem írtam vissza nekik.(Apu nem velünk lakik) És eljöttek kocsival, de beszelnem kellett vele. Lecseszett megütött, kiabált velem.. anyu meg már az ő oldalán állt, de előtte nem beszéltek nagyon. És már az egész arcon piros volt, és sírtam is sokat.. És el iá mondtam neki a véleményem neki! De végül elment, és anyuval is összevesztem.. Hát a szüleim legalábbis Apa sose szeretett.. De nem is érdekel... Csak nekem vannak ilyen szüleim?? Mit tegyek?
2018. nov. 18. 20:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Csak a címet olvastam el, de válasz:. hypo.. kötél..

ha annyira így érzel akkor tedd meg a felsoroltakat.

2018. nov. 20. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!