Utálom a szüleim, az életem! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Na szóval az van hogy beszélgettem egy lánnyal de szüleimnek nem mondtam el.. Utána összevesztem velük, soha nem írtam vissza nekik.(Apu nem velünk lakik) És eljöttek kocsival, de beszelnem kellett vele. Lecseszett megütött, kiabált velem.. anyu meg már az ő oldalán állt, de előtte nem beszéltek nagyon. És már az egész arcon piros volt, és sírtam is sokat.. És el iá mondtam neki a véleményem neki! De végül elment, és anyuval is összevesztem.. Hát a szüleim legalábbis Apa sose szeretett.. De nem is érdekel... Csak nekem vannak ilyen szüleim?? Mit tegyek?2018. nov. 18. 20:27
1/11 anonim válasza:
Azért vesztél össze a szüleiddel, mert beszélgettél egy lánnyal? Hű, itt komoly zűrök lehetnek...
2/11 A kérdező kommentje:
Ugye nem írtam vissza apuéknak egy hétig mert mindig bunkóztak velem.. És instagramon is megvan a lány, és akkor tudták meg amikor be követtek mert hát az elengedhetetlen hogy ne nézzék meg a követőim
2018. nov. 18. 20:47
3/11 anonim válasza:
Szeretném érteni, de nem értem.
4/11 A kérdező kommentje:
Apával mindig Rossz kapcsolatban voltam.. Egy picit messze lakik a lány, de már egész jól el beszélgetünk..
Egy 100km-re lakik tőlem..És a szüleim meg leüvöltötték a fejem a helyéről, mert ismeretlennel írogatok
2018. nov. 18. 21:02
5/11 A kérdező kommentje:
Mert hát a lány nekik ismeretlen.. És emiatt utalom őket..
2018. nov. 18. 21:25
6/11 anonim válasza:
Utáld szeretni őket ,valahol olvastam
7/11 anonim válasza:
Ha az egész családod ilyen összevissza mód kommunikál megértem a bajok forrását.
Kérlek írd le értelmesen a valódi problémát.
8/11 A kérdező kommentje:
Már leírtam fent.. Nagyjából ez a sztori..
2018. nov. 19. 17:39
9/11 A kérdező kommentje:
Mert nem lenne semmi baj, csak ha egy rossz szot is szólok hozzájuk egyből kiabálnak velem..
2018. nov. 19. 18:22
10/11 A kérdező kommentje:
Van egy szerződés ami kimondja hogy a láthatás két hetenként van.. Hétvégén mennem kéne.. De már nincs kedvem hozzá, meg nem is akarok elmenni.. Anyu ezt meg tudná oldani, de hogyan mondjam el neki?
2018. nov. 19. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!