A szüleim miért nem értik meg, hogy utálom a strandot és nem akarok elmenni?
Mi bajod??
Örülnöd kellene hogy elakarnak vinni kikapcsolódni.
Itt vagyok a balcsin. Nálad rosszabbul kinéző emberek napoznak, fürdenek, jól érzik magukat! Szedjél össze egy kis önbizalmat és irány a strand! Drukkolok hogy jól érezd magad!
Ha nem akarsz menni, ne menj. Nem lehet rád erőltetni ezt.
Ha pedig tetszene, de csak magad miatt nem mész, ne foglalkozz másokkal, mit gondolnak rólad. Én járok strandra, de konkrétan senkire nem emlékszem ott személy szerint, hogy mennyire duci/sovány/akármilyen. Szerintem más se jegyzi meg, kit látott és az milyen volt.
Basszus, majdnem a végéig azt hittem tinilányról van szó 😂
Amugy meg csak egyetlen napról van szó, nem teljesen értem ezt a kiakadást. Vigyél magaddal valamilyen könyvet, magazint esetleg ha más nem a telefonod és foglald le magad egy fa alatt, árnyékban pólóban. Vagy csak napozz kicsit. Esetleg mond meg hogy szeretnéd ha egy haverod is menne veletek, akivel legalább el tudsz szórakozni.
Amúgy meg nem kell aggódni, senki se fog veled törődni. A legtöbb ember inkább jól érzi magát és a saját dolgaval van elfoglalva nem a többi fürdőzőt bámulja.
Ha nagyon nem akkor mond azt hogy szeretnéd ha csak a szülők ketten mennének, romantikus kis kikapcsolódás, rájuk fér hogy kicsit kettesben legyenek...
Az első gondolatom, a szöveg elolvasása után, az volt, hogy lehetnél író! :D Van tehetséged hozzá!
Most pedig, hogy ne csak offoljak, a válaszom a kérdésedre: Több oka is lehet. Talán, mert ők mindenképp el akarnak menni a strandra, esetleg, mert ők ( anyukád legalábbis), úgy látja, hogy semmi probléma nincs az alkatoddal, csak önbizalomra lenne szükséged.
Bár nem ez a kérdés, de, de volna egy ötletem: Ne mondd el az igazat! Egy jó kifogásra lenne szükséged, sajnos, annyira okos nem vagyok, hogy tudjam, pontosan mire. XD
U.I.: Egy kis önbizalomboost: Szerintem a vékony testalkatú fiúk is lehetnek vonzóak, nekem legalábbis tetszenek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!