Élettàrsi kapcsolatban élek 9.5 éve.10 éve vagyunk együtt. Párom összeköltözésünk óta havonta 2 hétvégét hazautazik és a szüleivel alszik van hogy 5 napot is ott tölt. Normális dolog ez?
Miert megy oda? Betegek vagy idősek a szülei? Mit csinál ott? Mit mondanak a szülők? A gyerek jól érzi magát ott? Kérdezz rá a szülőknél mit csinál ott.
Beszeld meg a pároddal, hogy mi a helyzet és csinálj egy kis parazsat és lehet téged többre tart mint a szüleit.
Én nem engedném el a gyereket az apjával. Én is szoktam menni a szülőkhoz, mert messze lakunk egymástól, de akkor csak segíteni szoktam.
#11: természetesen nem a papír fogja meghatározni, hogy szereti-e egymást két ember. Viszont ne mond már nekem, hogy nincs semmi jelentősége annak, hogy egy férfi és egy nő a családok, barátok, ismerősök és persze Isten előtt fogadalmat tesz egymásnak,arról hogy örökké együtt maradnak és hogy ettől a perctől kezdve felelősséget vállalnak egymás iránt, akkor is ha bármi közbe jönne (pl. betegség)...
Példa:
Aki ilyen fogadalmat kimond egyszer, az milyen szarnak érezheti már magát, ha végül megcsalja a párját? Ha nincs kötelék akkor nem kell félnie semelyiknek hogy egy szar ember lesz, ha "meggondolja" magát.
Hát te beteg vagy!
A bátyámék is 2-3 hetente egy hétvégét töltenek otthon, a szüleimnél, igaz, bátyám viszi magával a feleségét is és nem csak a gyereket viszi el egy szó nélkül.
Teljesen természetes, hogy hiányoznak neki a szülei, és szeretné látni őket.
Tőled én is menekülnék!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!