Utálatos dolog tőlem, hogy nem szeretnék együtt menni?
Férjem szüleivel együtt családi eseményre vagyunk hivatalosak. Külön élünk, de egy faluban.
A férjem most kissé furcsállkodik, hogy busszal szeretnék menni, miközben a szülei bármikor elvinnének-hoznának minket, és így mennyivel jobb.
Amiért nekem nem jobb: Anyósom mindig elsőként érkezik, utolsónak marad. Egyrészt, én a kislányunkra való tekintettel (kisbaba) nem szeretnék estig maradni, másrészt tudom jól, hogy milyen, mikor valaki épp jól érzi magát, erre xy-t el kell vinni haza. Más programját se akarom rontani.
Az meg hab a tortán, hogy férjem anyjával a napokban összevesztünk. Hosszú lenne leírni, a lényeg, hogy minősíthetetlen hangnemben beszélt a családomról (anya stb), ronda szavakat használt, aztán még neki állt feljebb. Semmi kedvem jópofizni neki, vagy egyáltalán a szükségesnél tovább egy légtérben lenni.
Az esemény nem rólunk vagy róluk szól, ott kellemetlenségnek én nem hagyok helyet, de miért kellene együtt menni? Én már korábban is felvetettem a páromnak, hogy külön mennék, mert szeretem, ha mi dönthetjük el, mikor megyünk-jövünk.
#1 te vagy a legjobb példa rá, milyen undorító az, aki csak és kizárólag szélsőségekben tud gondolkodni.
Kérdező, csináld így ahogy írtad, semmi utálatos nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!