Mit gondoltok arról hogy egy fiatal két gyerekes anyuka havonta egyszer hétvégén féktelen buliba kezd?
Az én életemmel most már minden rendben van, de nem volt ez mindig így. Megharcoltam a magam harcát, és ami azt illeti, nem sok támogatást kaptam a külvilágtól hozzá. Mindenütt azt látom, hogy egyrészt van egy kettős mérce az anyákkal, meg az apákkal kapcsolatban, és sajnos az apák felé sokkal toleránsabb mindenki. Másrészt hihetetlenül bosszant, amikor olyasvalaki akar tanácsot adni, akinek az adott dologról (jelen esetben gyereknevelés és anyaság) nincs saját tapasztalata, csak elképzel valamit.
Én értem, hogy szerinted te csupa jóindulatból akarsz beleszólni, de az igazság az, hogy egy nyilvános portálra írtad ki a kérdésedet vadidegeneknek, szóval előadhatod az álszentet, de ha valaki itt rosszindulatú, akkor az te vagy, kérdező.
Nézd Kérdező, nem neked kell látni, hogy ebben mi a buli, hanem neki... más meg valószínűleg azt nem látja, hogy a te kikapcsolódásodban mi a buli...
Az általad is képviselt - sajnos elég gyakori - hozzáállás meg szerintem az egyik fő ok arra, hogy az embereknek egyre kevesebb hajlandóságuk van fiatalon gyereket vállalni.
És nem, attól mert valaki egy hónapban egyszer leissza magát, még messze nem alkohol-függő.
Azt nem értem, a részeg nő miért visszataszítóbb. Mert nem szexike? Mert felé több elvárás van, hogy emberként viselkedjen, mint egy férfi felé? Mert ha engem telibe okád egy részeg ember, nem fogok pirulni, hogy juj, csak egy férfiember volt, hát a hányása is többet ér, mintha egy nő hányt volna le.
És hogy ha a pasi menne naponta kocsmába, az járna neki, mert sokat dolgozik meg stressz, és SENKI nem kérdezné meg, hogy addig a gyerekei hol vannak, ki vigyáz rájuk.
Mert ha valaki szerint ez gáz, oké, de akkor az is legyen gáz, ha apa nem ül otthon és nézi Ödönkét a nap 24 órájában.
Erdekes, hohy a kerdes arra vonatkozik habonta egyszer leissza magat az anyuka egy buliban, de a kerdezo mar ugy kommenteli gyakrsn le vannak passzolva a gyerekek.
Most mi van? Mi a kerdes???
Ha egy anyuka havonta egyszer elmegy bulizni, amig a gyerekei megbizhato helyen es el is vannak latva, akkor azzal nincs gond. Meg ugy se hogy jol benyom anyu. Ugyanis ha elotte jo faradt, akkor siman valaki ket pihar birtol vagy ket korso sortol vagy egy feles es egy sor kombotol "talajreszeg" is lehet. Amugy ez nem irigyseg? Hogy valaki ezt anyukakent is megteheti? Lehet te nem ezt kepzeled el, mert volt elotted egy csaladi minta es abban a nagy anyakep nem ez.
Nalunk se ez volt es meg is lett a bojtje.
Edsapam kocsmazott, edesanyam nem jart sehova csak nevelt minket. Edesapam vegul total alkesz lett, edesanyam besavanyodott haziasszony. Vegul megcsalasok sorozata es valas.
En epp ezert mashogy akartam es ragaszkodtam a havi egy "kapxsolodjunk ki kettesben estehez", a ferjem azonban hasonlo mintat latott es nem ertette, miert ragaszkodom a havi 1 vagy 2 romantikahoz, egymassal foglalkozashoz? A vege az lett, hogy elvaltunk. Mert igen o ebben nem.volt partner en meg ahogy visszamentem dolgozni, hirtelen "felszabadultnak" ereztem magam ugyanakkor nulla onbizalommal. Es vannak erre szakosodott uriemberek, akik rakapcsolnak az ilyen kisgyeekes anyukra...
Szoval ha odaig jutsz, hogy lesznek gyerekeid, akkor hagyj magadnak EN IDOT is es a ferjedre is vigyazz nagyon. Nem kell reszegre innod magad havonta, de igazi kettesben vagy ketten valahova elmenos elfoglaltsagot csinaljatok es az se lenne szegyenletes, ha lenennek havi egyszer csajos kimenoid is. Kulonben majd a csak parodnak lesznek es utana irogathatsz ide, hogy hiaba voltal mintaanya a parod szetcsalta a fejed (de ne legyen igy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!