Mit gondoltok arról hogy egy fiatal két gyerekes anyuka havonta egyszer hétvégén féktelen buliba kezd?
Gondolom te is talajrészegen bulizol mig otthon a gyerekeidet vki pesztrálja az a baj h a nők elfelejtették mi lenne a dolguk,nem a részegeskedés ,magamutogatás, pasizás kvárkodás a diszkoba rángatózás főleg ha már van gyerek is nem is egy. Kettő rémesen undoritó mikor egy nő fetreng a hányásban vagy bárki meg dughatja mert nem tud magárol annyira részeg visszataszitó. De közbe sirtok h a férfiak minek tartanak titeket. Köszönjétek magatoknak és ahogy viselkedtek még családanyaként is..
64F
Azt, hogy szégyen ez egy anyára.
Havonta többször elmegyek a párommal a gyerek nélkül. Vacsorázni, állatkertbe, moziba. De van, amit nem tennék meg. Nekem nem fér bele, főleg ez a rendszeresség.
Nem verem a feleségem,kiveszem részem a munkából,Mert közös minden. De nem kell a nőknek ugy viselkedni mint egy alkoholista prosti és akkkor nem lesz az mondva h micsodák.. És gyikünk se fetrengett sehol részegen havonta se,mert az a legalja..
64F
Nem a havi bulizzásal van baj lehet kimozdulni többet is,bulizni is normálisan, de a buli nem hiszem h a talajrészegséget takarja normális embereknél akár nő akár férfi mondjuk nőknél visszataszitóbb,és ha rendszeres az már alkohlizmus aminek okai vannak. Az a baj h ezt nem értitek mert ma a piálás drogozás feletlőnkedés a menő ...
64F
Semmit. Had menjenn. En is megyek es iszom is...igaz nem reszegedem le.
De ha őt ez kapcsolja ki kinek mi köze van hozzá? Semmi. Gondolom nem részegen megy a gyerekhez!
Ha nincs lehetősége látni ezt a gyereknek, akkor még hagyján.
Bár az, ha valakinek ez jelenti a kikapcsolódást, az nálam alapból mínusszal indul, kivéve ha olyasmi foglalkozása van, hogy rendőr, katona, stb., ahol állandóan haptákban kell állni, mert bármikor ugraszthatják-azért nem csak férfiak dolgoznak ilyen területen-.
Ha még a feletti indok se áll fent, akkor egyszerűen gyáva ahhoz, hogy szembenézzen azzal, hogy szarul házasodott és bizony a gyereke nem azt a személyiségtípust örökölte, amit ő gondolt.
Látom nagyon megoszto kérdést tettem fel. Nem tudom, én még nem vagyok anya. Párkapcsolatom van, és terveink vannak egymással. Jelenleg az alapok megteremtése a cél de egy két éven belül szeretnék én is babazni.
Nézzétek én úgy gondolom hogy anyaként nem fér bele az hogy lereszegedik valaki ilyen szinten. Elég gyakran.
Eljarok buliba, társaságba, mozi jövök megyek élem az életem de nálam jelenleg sem fér bele az hogy ennyire lealjasodjak. És úgy gondolom hogyha anya leszek akkor meg pláne nem. Én úgy vélem ha valaki anya lesz akkor nem csak a gyerekekről való gondoskodásért leszek felelős hanem a példamutatással kapcsolatban is. S szerintem van olyan amit egyszerűen nem tehetsz meg ha már szülő vagy. Fél kell nőni hozzá.
Persze el fogok járni ha tehetem ugyanúgy, nem erről van szó. Csak arról hogy egyszerűen ebbe nem látom mi a buli.. És félek hogy baj lesz a vége. Ezért kérdeztem. Mert ugye sokszor le vannak passzolva a kicsik..
De leulok vele beszélgetni erről, csak azt sem szeretném ha azt gondolná kioktatom.. Csak én úgy látom nem oké valami és segítségre lenne szüksége.
Köszönöm a sok választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!