Mit gondoltok arról hogy egy fiatal két gyerekes anyuka havonta egyszer hétvégén féktelen buliba kezd?
Először azt írod, havonta egyszer, hétvégén, most meg azt, hogy gyakran le vannak passzolva. Most akkor döntsd már el.
Nincs közöd másnak az életéhez. Lehet hogy rájött, hogy elrontotta az életét, lehet hogy nincs már otthon szex, lehet, hogy már a gyerekek előtt is ilyen volt,ergo ő ilyen, és nem változott semmit.
Értem amit mondasz, ez a fajta viselkedés nálam sem opció, de ha van aki vigyázzon a gyerekre miért ne tenné? Ha apuka menne havonta egyszer hétvégén féktelenül bulizni, az rendben lenne, hogy kiengedi a gőzt. Hadd tegye a nő is. Értem én, hogy te nem ezt a szórakozást képzeled el egy anyának, de ő a saját életét éli és amíg nem veszélyezteti a gyermekeit, te minek is szólsz bele? Miért ítélkezel?
Amúgy meg ez a le vannak passzolva is vicc? Tudod nem minden nagyszülőnek teher pl ha unokazik!
Nálunk ez pl alap hogy anyám hétvégente viszi a lányom, ha nem viheti már "morog".
"Mert ugye sokszor le vannak passzolva a kicsik.." Változik a mese? Itt bukott ki hogy csak le akartad ku.rváztatni az állítólagos barátodat....
Nem lehet megtenni szülőként valamit? Miért ne lehetne amit normális ember nem-szülőként megtesz? Az hogy te hamis, álszent képet akarsz a gyerekednek mutatni, már más tészta, de ítélkezni, mást lenézni nincs jogod. Majd akkor dumálj ha a te nyakadba lesz minden szakítva, apuci meg öt éven belül kihúzza magát minden köztelesség alól. Te meg szakadj bele a gondokba egyedül, a gyerekek mellé bezárva. Mert ez a jellemző.
Hogyan is várjuk el, mi nők, hogy változzon a világ hozzáállása a családon belül betöltött szerepünkkel kapcsolatban, ha az anyát még a saját barátnője is ekézi, ha élni merészel?
Tudod kérdező, most nagyon okosnak és felelősségteljesnek érzed magad. De fogalmad nincs arról, mit jelent kisgyerekeket nevelni a nap 24 órájába, amikor az első 3 év GYED után azt veszed észre magadon, hogy elfelejtesz szavakat, amik a felnőtt világhoz tartoznak, ellenben kívülről fújod, hogy milyen játékok most a menők az oviban, és hogy éppen melyik Mása és a medve rész a legújabb a Minimaxon.
A külvilág azt várja, hogy beáldozzunk mindent, még csak panaszkodni sem ér, hiszen "mi vállaltuk". Címkéket aggatnak ránk, ha azt merjük mondani, hogy annak a gyereknek jót tesz, ha időnként más is foglalkozik vele rajtunk kívül, és nem az lesz a legnagyobb bajunk majd az első osztálykirándulásnál, hogy a gyerek még sosem aludt máshol, csak otthon...
Láttam éppen elég házasságot tönkremenni, mert az anya mindenkinek igyekezett maximálisan kielégíteni az igényét, épp csak önmagára nem maradt sem ideje, sem energiája. Végül apa, akinek persze családon kívül is lehet élete, mert vele szemben a társadalom sokkal elfogadóbb, elég ha tesz kenyeret az asztalra, lelépett egy másik nővel, aki megtehette, hogy foglalkozzon magával, és nő maradjon.
Lehet, hogy a piázás nem éppen a legjobb önkifejezési mód, de azt gondolom, hogy senkinek semmi köze hozzá egészen addig, amíg ez semmilyen szempontból nem érinti a gyerekek jóllétét. Valószínű, ez a lány így tud kikapcsolni. Éppen annyira kell komolyan venni a dolgot, mint bármilyen másik esetben tennénk, semmi köze a dolognak a gyerekekhez, meg az anyasághoz, és nem is kellene összekeverni szerintem.
Nekem volt egy hasonló barátnőm, mint te, kérdező. Ő is megpróbálta elmagyarázni nekem, hogy mi lenne anyaként az én dolgom a válásom után. Más szitu volt, mint ez, de ő is ugyanilyen erőteljesen bele akart szólni a dolgomba, ahogy te teszed. Mindezt úgy, hogy a kutyáin kívül neki soha, senkiért nem kellett még felelősséget vállalnia. Hangoztatta, hogy nekem a randikra cipelnem kellene a gyerekeimet is, hiszen ők "hozzám tartoznak", hangoztatta, hogy keresnem kellene másik állást, hogy pótoljam a pénzt, amit most már az apjuk nem ad haza (WTF?), hangoztatta, hogy jobb lenne, ha hétvégente otthon lennék velük, és sok-sok minőségi időt adnék nekik, ha már szétbarmoltam a családjukat, mert otthagytam a szerencsétlen apjukat.
Úgy vágtam ki a hölgyet az életemből, hogy csak úgy füstölt. És ha nagyon okoskodnál, a barátnőd helyében ugyanezt tenném veled is.
Nyilván erre számítottam hogy mindjárt én leszek a szar alak. Le vannak passzolva igen.. Ugyanis ez az igazság hogy hétköznap sem foglalkozik velük túl sokat.
S ő maga kérte ki a véleményet hogy én hogy látom a dolgokat és elmondtam. Amin megsértődött. Ő kérte hogy mondjam. Addig én nem szóltam egy szót sem.
Hát bocs de ahhoz nem tudok jó fejét vágni ahogy hétvégén ő szétcsapja magát hányásig. És kövezzetek meg érte de szerintem ez nagyon nem normális. És ha még meg is kérdezte a véleményem én elmondtam.
Ki ítélkezik? Már bocsánat de nem itelkeztem! Egyetlen szóval sem minősítettem a barátnőmet. Hanem véleményeket kértem erre megy mindjárt a savazás. Segítséget hogy mit kéne tennem vagy ne tegyek semmit?! Ennyit kértem!
Nem bántani akarom a barátnőm. De az aki ilyeneket ír abbol meg süt a rosszindulat az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!