Az, hogy ha nem lenne gyereke, vagy mondjuk pasi lenne, akkor nem lenne hírértéke a kérdésnek.
Ha a gyereke biztonságban van, amikor ő szórakozik, akkor semmi kivetnivalót nem látok benne. Mondjuk a full részeg mód nem annyira érthető számomra, és ez az egyetlen aggasztó pont a történetben.
Attól még, hogy valaki anya, az nem jelenti azt, hogy többé nem lehet felnőtt programja, hogy megszűnt nőnek lenni, hogy feltétlenül fel kell áldoznia magát a családja oltárán.
2018. nov. 9. 14:41
12/56 anonim válasza:
Én is anya vagyok 2 gyerekkel.Én nem sajnálom tőle,ha neki így jo.A honap tobbi napjan ugyis gondolom oda teszi magat,foleg hogy egyedul allo.Mi is szoktunk a parommal gyerek mentes szombat estét csinálni havonta kéthavonta mikor hogy,mi is tervezzük hogy na most buli bárók leszünk,de inkabb itthon maradunk kettesbe,es este 9 kor alszunk.😃
2018. nov. 9. 14:44
13/56 anonim válasza:
Semmit, anyukák is bulizhatnak, ha havi egyszer iszik az belefér, ha nagyon részeg az nem szép látvány, de sok közöm nincs hozzá.
2018. nov. 9. 14:51
14/56 anonim válasza:
Meglepődtél, kérdező?
Gondolom azt vártad hogy "arohadtcemende miértnemkotlikagyerekein" Hát nem.
Emberből vannak az anyukák is, egy hétvégével nincs túl sok idejük magukra. Nekik is kell a kikapcsolódás hogy ne csavarodjanak be az örökös őrző védő-szakács-takarítónő-ügyeletes csicska szerepbe.
2018. nov. 9. 14:56
15/56 anonim válasza:
Mennyire fiatal? Majd ha a gyerekek tinik lesznek mehetnek együtt is! Hahaha! Az én férjem első felesége 18 évesen szülte a lányukat. Ő is bulizott mert volt aki vigyázott a gyerekre stb. Attól még nem volt rossz anya csak fiatal! Ha van ki ellássa a gyereket miért ne mehetne? Mindjuk én nem ilyen vagyok azért szültem 30 évesen mert fiatalon bulizni akartam... Egyébként az ex feleség most 40 a lánya 22 és ugyanúgy néznek ki és együtt járnak bulizni.. Mindig jó anya volt és szereti őt a lány.
2018. nov. 9. 15:28
16/56 anonim válasza:
Azt hogy nem erdekel az ő élete az ő dolga ...
2018. nov. 9. 15:55
17/56 anonim válasza:
Érezze jól magát!
Egy hónapban egyszer miért ne bulizhatna?
2018. nov. 9. 16:00
18/56 anonim válasza:
Harmadik, te valami vérfeminista vagy? Kérdezem nőként...
2018. nov. 9. 16:36
19/56 anonim válasza:
Meg még több vérfemináci is van a kommentek között, ahogy elnézem.
2018. nov. 9. 16:37
20/56 anonim válasza:
Amúgy meg, ha nem okoz gondot, kit zavar? Nem valami jó stresszlevezetés, de nem is olyan, ami miatt még ki kellene akadni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!