Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok arról hogy egy...

Mit gondoltok arról hogy egy fiatal két gyerekes anyuka havonta egyszer hétvégén féktelen buliba kezd?

Figyelt kérdés
Úgy értve hogy talajreszegre issza magát..
2018. nov. 9. 14:05
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
91%

Az, hogy ha nem lenne gyereke, vagy mondjuk pasi lenne, akkor nem lenne hírértéke a kérdésnek.

Ha a gyereke biztonságban van, amikor ő szórakozik, akkor semmi kivetnivalót nem látok benne. Mondjuk a full részeg mód nem annyira érthető számomra, és ez az egyetlen aggasztó pont a történetben.

Attól még, hogy valaki anya, az nem jelenti azt, hogy többé nem lehet felnőtt programja, hogy megszűnt nőnek lenni, hogy feltétlenül fel kell áldoznia magát a családja oltárán.

2018. nov. 9. 14:41
 12/56 anonim ***** válasza:
99%
Én is anya vagyok 2 gyerekkel.Én nem sajnálom tőle,ha neki így jo.A honap tobbi napjan ugyis gondolom oda teszi magat,foleg hogy egyedul allo.Mi is szoktunk a parommal gyerek mentes szombat estét csinálni havonta kéthavonta mikor hogy,mi is tervezzük hogy na most buli bárók leszünk,de inkabb itthon maradunk kettesbe,es este 9 kor alszunk.😃
2018. nov. 9. 14:44
 13/56 anonim ***** válasza:
98%
Semmit, anyukák is bulizhatnak, ha havi egyszer iszik az belefér, ha nagyon részeg az nem szép látvány, de sok közöm nincs hozzá.
2018. nov. 9. 14:51
 14/56 anonim ***** válasza:
94%

Meglepődtél, kérdező?

Gondolom azt vártad hogy "arohadtcemende miértnemkotlikagyerekein" Hát nem.

Emberből vannak az anyukák is, egy hétvégével nincs túl sok idejük magukra. Nekik is kell a kikapcsolódás hogy ne csavarodjanak be az örökös őrző védő-szakács-takarítónő-ügyeletes csicska szerepbe.

2018. nov. 9. 14:56
 15/56 anonim ***** válasza:
89%
Mennyire fiatal? Majd ha a gyerekek tinik lesznek mehetnek együtt is! Hahaha! Az én férjem első felesége 18 évesen szülte a lányukat. Ő is bulizott mert volt aki vigyázott a gyerekre stb. Attól még nem volt rossz anya csak fiatal! Ha van ki ellássa a gyereket miért ne mehetne? Mindjuk én nem ilyen vagyok azért szültem 30 évesen mert fiatalon bulizni akartam... Egyébként az ex feleség most 40 a lánya 22 és ugyanúgy néznek ki és együtt járnak bulizni.. Mindig jó anya volt és szereti őt a lány.
2018. nov. 9. 15:28
 16/56 anonim ***** válasza:
97%
Azt hogy nem erdekel az ő élete az ő dolga ...
2018. nov. 9. 15:55
 17/56 anonim ***** válasza:
97%

Érezze jól magát!

Egy hónapban egyszer miért ne bulizhatna?

2018. nov. 9. 16:00
 18/56 anonim ***** válasza:
48%
Harmadik, te valami vérfeminista vagy? Kérdezem nőként...
2018. nov. 9. 16:36
 19/56 anonim ***** válasza:
24%
Meg még több vérfemináci is van a kommentek között, ahogy elnézem.
2018. nov. 9. 16:37
 20/56 anonim ***** válasza:
98%
Amúgy meg, ha nem okoz gondot, kit zavar? Nem valami jó stresszlevezetés, de nem is olyan, ami miatt még ki kellene akadni.
2018. nov. 9. 16:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!