Mit gondoltok arról hogy egy fiatal két gyerekes anyuka havonta egyszer hétvégén féktelen buliba kezd?
Figyelt kérdés
Úgy értve hogy talajreszegre issza magát..2018. nov. 9. 14:05
21/56 A kérdező kommentje:
A barátnőmről van szó, 23. Én 25.
Es aggódom érte. A párja nem jár buliba, nagy ritkán ül össze a haverokkal.
Csupán kíváncsi voltam ki mit gondol.
Szerintem sincs baj azzal ha néha kimozdul sőt kell is. Csak szerintem ez már túlzás amit csinál.
2018. nov. 9. 18:03
22/56 anonim válasza:
Gondolom valami nem stimmel a kapcsolattal sem. Ne haragudj meg ezen de a barátnődnek sem lehet sok esze ha 23 évesen már két gyerekkel eltolta az életét.. :( 23 évesen élni kell utazni együtt lenni a párunkkal kettesben tanulni dolgozni nem pelenkázni gyerekkel többel is eltolni a legszebb időszakot. :(
23/56 anonim válasza:
22-es, valaki a gyereknevelésben nemcsak a pelenkázást látja, hanem szeret szülő lenni és családban élni, ezt választotta magának "hivatásnak", életcélnak, és nem mindenkinek a buli és a gyakori parterváltogatás az élete értelme ennyi idősen sem. Manapság egyes körökben ciki, ha valaki gyereket vállal, de nem az, csak akik mások életével és lenézésével foglalkoznak, azoknak.
24/56 anonim válasza:
Nem ciki de én is kiéltem magam előbb nem a gyerek kárára mentem dizsibe lerészegedni.. 23 évesen meg az vállal a nyakába két nyűgöt is aki bolond,tanulás munka karrier pénz jövő,persze h tombol a 23 éves kislány is és iszik mert rájött h elszarta az életét... Mások élnek ő meg babázhat bezárva a legszebb évei elmentek pazarlás.. A párkapcsolatban és egymásra kell figyelni nem egyből egy év után már babázni h ne jusson idő semmire egymásra és mehetnek válni de van cuki babóca..
25/56 anonim válasza:
Persze ez a dolog olyan beállítottságú nőknél működik, aki nem vágyik túl nagy karrierre és extra fizetésre, helyette inkább a háztartással foglalkozik, esetleg mellette részmunkaidős állása van. És nyilván apa is kell a gyerek mellé, aki meg többet dolgozik és pénzt keres. Csak ma ez az életvitel sajnos már megy ki a divatból.
26/56 anonim válasza:
Ha a barátja vagy, próbálj meg vele beszélgetni, hogy mi a gond. A bulizás szerintem belefér, de a lerészegedés problémákra utal.
27/56 anonim válasza:
Azt, hogy kell a CSOK. Nemsokára nyilván jön a harmadik pulya is, aki mellett szintén eljár vedelni.
28/56 anonim válasza:
Nekem férfiként abszolút szimpatikus a lány, akiről a kérdés szól. Nem savanyodott bele a "polgári-keresztény-konzi családi idill, avagy egy anyukának így meg úgy KELL viselkedni" undormány képmutató mocsarába, mert nő maradni és élvezni az életet...
29/56 anonim válasza:
Amíg a gyerek ebből nem érzékel semmit addig mit kéne ehhez szólni? A szülőség a létező legstresszesebb foglalkozás, és havi egy gőzkieresztés nem sok. Az durvább, amikor a kispapák két hétre lelépnek haverokkal ide-oda.
30/56 anonim válasza:
Tehát menő ha egy anya talaljrészeg,csoda h az alkoholisták országa vagyunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!