Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok arról hogy egy...

Mit gondoltok arról hogy egy fiatal két gyerekes anyuka havonta egyszer hétvégén féktelen buliba kezd?

Figyelt kérdés
Úgy értve hogy talajreszegre issza magát..
2018. nov. 9. 14:05
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:

A barátnőmről van szó, 23. Én 25.

Es aggódom érte. A párja nem jár buliba, nagy ritkán ül össze a haverokkal.

Csupán kíváncsi voltam ki mit gondol.

Szerintem sincs baj azzal ha néha kimozdul sőt kell is. Csak szerintem ez már túlzás amit csinál.

2018. nov. 9. 18:03
 22/56 anonim ***** válasza:
36%
Gondolom valami nem stimmel a kapcsolattal sem. Ne haragudj meg ezen de a barátnődnek sem lehet sok esze ha 23 évesen már két gyerekkel eltolta az életét.. :( 23 évesen élni kell utazni együtt lenni a párunkkal kettesben tanulni dolgozni nem pelenkázni gyerekkel többel is eltolni a legszebb időszakot. :(
2018. nov. 9. 18:08
 23/56 anonim ***** válasza:
8%
22-es, valaki a gyereknevelésben nemcsak a pelenkázást látja, hanem szeret szülő lenni és családban élni, ezt választotta magának "hivatásnak", életcélnak, és nem mindenkinek a buli és a gyakori parterváltogatás az élete értelme ennyi idősen sem. Manapság egyes körökben ciki, ha valaki gyereket vállal, de nem az, csak akik mások életével és lenézésével foglalkoznak, azoknak.
2018. nov. 9. 18:31
 24/56 anonim ***** válasza:
37%
Nem ciki de én is kiéltem magam előbb nem a gyerek kárára mentem dizsibe lerészegedni.. 23 évesen meg az vállal a nyakába két nyűgöt is aki bolond,tanulás munka karrier pénz jövő,persze h tombol a 23 éves kislány is és iszik mert rájött h elszarta az életét... Mások élnek ő meg babázhat bezárva a legszebb évei elmentek pazarlás.. A párkapcsolatban és egymásra kell figyelni nem egyből egy év után már babázni h ne jusson idő semmire egymásra és mehetnek válni de van cuki babóca..
2018. nov. 9. 18:39
 25/56 anonim ***** válasza:
7%
Persze ez a dolog olyan beállítottságú nőknél működik, aki nem vágyik túl nagy karrierre és extra fizetésre, helyette inkább a háztartással foglalkozik, esetleg mellette részmunkaidős állása van. És nyilván apa is kell a gyerek mellé, aki meg többet dolgozik és pénzt keres. Csak ma ez az életvitel sajnos már megy ki a divatból.
2018. nov. 9. 18:42
 26/56 anonim ***** válasza:
27%
Ha a barátja vagy, próbálj meg vele beszélgetni, hogy mi a gond. A bulizás szerintem belefér, de a lerészegedés problémákra utal.
2018. nov. 9. 18:46
 27/56 anonim ***** válasza:
10%
Azt, hogy kell a CSOK. Nemsokára nyilván jön a harmadik pulya is, aki mellett szintén eljár vedelni.
2018. nov. 9. 19:46
 28/56 anonim ***** válasza:
85%
Nekem férfiként abszolút szimpatikus a lány, akiről a kérdés szól. Nem savanyodott bele a "polgári-keresztény-konzi családi idill, avagy egy anyukának így meg úgy KELL viselkedni" undormány képmutató mocsarába, mert nő maradni és élvezni az életet...
2018. nov. 9. 20:21
 29/56 anonim ***** válasza:
100%
Amíg a gyerek ebből nem érzékel semmit addig mit kéne ehhez szólni? A szülőség a létező legstresszesebb foglalkozás, és havi egy gőzkieresztés nem sok. Az durvább, amikor a kispapák két hétre lelépnek haverokkal ide-oda.
2018. nov. 9. 21:52
 30/56 anonim ***** válasza:
20%
Tehát menő ha egy anya talaljrészeg,csoda h az alkoholisták országa vagyunk..
2018. nov. 9. 21:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!