Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan győzzem meg Anyumat,...

Hogyan győzzem meg Anyumat, hogy elengedjen sötétben is futni?

Figyelt kérdés

A Hadtudományi és Honvédtisztképző karra szeretnék menni. Oda pedig fizikai alkalmassági is kell, plusz lett rajtam pár hónapja egy kis felesleg is. Ezért elkezdtem futni járni nem régóta. Még az óraátállítás előtt kezdtem. Viszont most, hogy már 5 órakor majdnem teljesen sötét van, nem akar Anyum elengedni. Mert hogy sötétben ne menjek, mert megtámadnak. (Mintha napközben nem tudnának megtámadni).

Egyébként is, önvédelmizek elég régóta, van, hogy kutyával megyek, vagy 10-15 emberrel így is szoktam találkozni, a lakott területtől sem távolodok el nagyon. Szóval azt gondolom erre kb.semmi esély sincs.

De csak nem akar elengedni, ha meg fogom magam és elmegyek, akkor napokig azt hallgathatom, hogy meg is támadhattak volna. Vagy ha például Híradót nézünk, és valamilyen támadásos eset van, akkor is felhozza. Egyszóval elég idegesítő tud lenni.

2018. nov. 4. 18:11
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
59%
Kezdjük ott, hogy van felvételi, szóval nem azon múlik, hogy később milyen feladatot kell ellátnia, hanem egyszerűen már azért is van szükség sok gyakorlásra, sportra, hogy felvegyenék.
2018. nov. 5. 14:24
 42/48 anonim ***** válasza:
75%

Sehogy, hallottad/olvastad Makai Viktória ULTRAMARATON bajnokunk esetét?

Péppé verték a fejét, és csak a férjének köszönhető, hogy nem erőszakolták meg.

https://www.youtube.com/watch?v=z-qKCP8aE6k&feature=youtu.be

2018. nov. 5. 15:34
 43/48 anonim ***** válasza:
56%

Hallod te 60%-os helyben"futó" legalább ne beszélj már hülyeséget, hogy aki hobbi futó, annak elég a szobában futni! Azt sem tudod mit beszélsz, az minden, csak nem futás.

Én futok félmaratont, maratont, de a kisebb távom is 10 km-nél kezdődik, és én is hobbi futó vagyok, de eszembe nem jutna a szobában imitálni a futást, és azt futásnak nevezni. De javaslom, csatlakozz be egy futós csoportba, és add elő ezt a hülyeséget, meglátod mit szólnak hozzá. Pedig a futók egy befogadó társadalom, de ezzel simán kiröhögnének.

2018. nov. 5. 15:48
 44/48 anonim ***** válasza:

40

:)

Cuki, de az, hogy NÉHA az állandóan tartott állomány egy kis részét elviszik zsákot pakolni, az még nem egy állandó feladat ...

Ezt én is megteszem, nőként, önkéntes alapon.

2018. nov. 5. 16:25
 45/48 anonim ***** válasza:

Pont letojom,hogy te milyen távmaratont futsz.

Nekem a futással nem a maratonfutás a célom,mert én nem csak futni szoktam,hanem mást is.

Én a futást zsírégetésre használom,nem pedig arra,hogy valami futóközösséghez tartozzak,vagy tömegsporton vegyek részt...

2018. nov. 5. 16:32
 46/48 anonim ***** válasza:
A kérdező fogyni akar,nem hosszútávfutást nyerni...
2018. nov. 5. 16:35
 47/48 anonim ***** válasza:
67%
Nem. A kérdező azt akarja, hogy leüssék, péppé verjék megerőszakolják, kirabolják, és megöljék. A sötétben való futkorászással nagy esélyel el is éri ezeket a dolgokat.
2018. nov. 6. 09:58
 48/48 anonim ***** válasza:
Én sem engednélek.
2018. nov. 6. 11:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!