Hogyan győzzem meg Anyumat, hogy elengedjen sötétben is futni?
A Hadtudományi és Honvédtisztképző karra szeretnék menni. Oda pedig fizikai alkalmassági is kell, plusz lett rajtam pár hónapja egy kis felesleg is. Ezért elkezdtem futni járni nem régóta. Még az óraátállítás előtt kezdtem. Viszont most, hogy már 5 órakor majdnem teljesen sötét van, nem akar Anyum elengedni. Mert hogy sötétben ne menjek, mert megtámadnak. (Mintha napközben nem tudnának megtámadni).
Egyébként is, önvédelmizek elég régóta, van, hogy kutyával megyek, vagy 10-15 emberrel így is szoktam találkozni, a lakott területtől sem távolodok el nagyon. Szóval azt gondolom erre kb.semmi esély sincs.
De csak nem akar elengedni, ha meg fogom magam és elmegyek, akkor napokig azt hallgathatom, hogy meg is támadhattak volna. Vagy ha például Híradót nézünk, és valamilyen támadásos eset van, akkor is felhozza. Egyszóval elég idegesítő tud lenni.
És reggel?? Ha fogyni akarsz akkor reggel a legjobb futni
Volt olyan tanárom aki hajnalba kelt lefutott 5 kilómétert, letusolt, felöltözött és ment suliba órát tartani
Ja, tényleg kor lemaradt :D bocsi
17 éves vagyok
Nem tudom ki mennyire jártas az ilyenekben, de kalizok és jeet kune do-zok, szóval szerintem azért jobb, mint a semmi :D
Tudom, a kutya nem ér semmit, ha nincs betanítva, de ha valaki meg akarna támadni, azért csak meggondolná kétszer is, hogyha van nálam két 20 kilós kutya.
Nem engednélek el. Az önvédelmi oktatás meg egy vicc. Ha valaki el akar verni, el fog verni, vagy akár meg is öl. Este egyedül meg pláne. Kutyával... hacsak nem egy betanított örző-védő eb, kb. annyit is ér. Belerúgnak kétszer és nyaff.
Egyszóval igaza van. Nehéz 17 évesen belátni, hogy nem te vagy Rocky, tudom, mert az egó elnyomja az ítélőképességed. De a kilókat ellensúlyozd kevesebb zabálással és fuss világosban, amikor ember is van az utcán, és mások is látnak.
Én is ismerek ilyet, 2-3 küzdősportra járt több mint 25 éve, versenyekre is eljárt mindegyikből
Egy cigány kölyök megszurkálta ott maradt. Enyit ért vele, nem számított rá, hirtelen történt és enyi volt.
Te meg 17 évesen nem hinném, hogy full profi vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!