Nagyon kamasz a fiam, tudjam be a hormonoknak, vagy mi rontottunk el nagyon valamit?
16 éves a fiam. Nagyon rondán beszél egy ideje, minden második mondatában ott van egy b*szdmeg, hozzá hasonló szépségek. Hiába szólók rá napi 20x, az se tűnik fel neki. Bármihez is kezdünk vele, az iskola nem érdekli, matekból szín 1-re áll, nem buta gyerek, régen jó tanuló volt. Aztán szólt neki az apja, hogy nem lesz bulizás, erre olyanokat válaszolt, hogy nem érdekli mit mondunk, nem tart minket a családjának, azt csinálunk amit akarunk, ő akkor is bulizni fog. Fél éve megtudtam, hogy cigizik is, amit nagyon tiltok a házon belül. Volt hogy a nővére kivette a kezéből, erre a fiam arcon csapta. Vele is úgy beszél mint 1 utolsó rongyal. A nővére 20 éves, sose volt vele ilyen gondom, mind a kettőt ugyanúgy neveltük.
Mi rontottuk el mégis? Sose volt az, hogy mindent megkap, vagy nincs következménye a dolgoknak.
“a nővére kivette a kezéből, erre a fiam arcon csapta.‘
És ekkor ti..? Azért harcias, mert, nincs következmény?
Ezt hogy ti rontottátok el nem tudjuk. (Bár valszeg nem). Az hogy a testvérem nem lett ilyen nem sok mindent jelent, a gyerek(kamasz) is ember, van olyan módszer ami az egyiknél működik, másiknál nem.
De szerintem is erősebben kellene fogni, nem testi erőszakkal. Az első matek egyesnél le kellett volna vele ülni h na fiam akkor mi az ami nem megy. A káromkodásra vezessétek be a perselyt, minden b+ egy százas. Cigit amúgy miből vesz és hol? Barátait ismeritek?
Van amelyik barátját ismerjük, van amelyiket nem.
Cigit régen kaja pénzből vett, mindig összerakosgatta azt, amit tízóraira kapott a suliban. Mióta ezt megtudtam szendvicset, péksütit visz, nem pénzt.
Most is szokott lenni neki, de Isten tudja honnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!