Miért ilyen az apám?

Figyelt kérdés

Kb fél éve apám elkezdett undorítóan viselkedni, szex vicceket mond meg pl ha beszélek valamilyen fiúról elkezdi h na benedevesedtél rá meg hogy fel izgultam e?

Meg mindig a melleimről vicceskedik hogy de megnőttek.

Szóval el tudjátok képzelni, de ilyeneket akkor is mond mikor anyám ott van.

A kérdés az hogy mi lehet az oka annak, hogy ilyen lett?

16L

2018. nov. 2. 23:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
48%

Kerdezo, Anyad is egy idiota. Azt hiszi, ha ferje a sajat lanyat bamulja, nem megy el majd mas novel?

Ilyen anyat is le kene logatni a harmadik emeletrol.

2018. nov. 3. 06:45
 12/21 anonim ***** válasza:
67%

A 8-as nagyon beteg tanácsokat ad!

Jelezni kéne vkinek mert ez már sztem is zaklatás kategoria.

2018. nov. 3. 08:02
 13/21 anonim ***** válasza:
leállítanám , elég tapló
2018. nov. 3. 09:17
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
8-as, te hülye vagy. ez egyenes út lenne ahhoz hogy megerőszakolja az apja.
2018. nov. 3. 10:56
 15/21 anonim ***** válasza:
Gondolom csak viccbõl mondja ezeket de azért a visznek is van határa, beszélj anyukáddal és mond meg neki hogy ez téged zavar mondja meg az apádnak vagy vegyél magadon nagy erõt és mond meg az apádnak hogy ezt fejezze be mostmár, mert ez téged nagyon zavar,ne hagyd magad, sok sikert és kitartást.
2018. nov. 4. 11:10
 16/21 anonim ***** válasza:
Énszerintem a 8-as úgy érti, hogy a szövegeit átengedi magán, nem akad fönn rajta. Vagy valami egyéb szöveggel arcraejti, és valami frappáns szöveggel helyreteszi az apját, amitől az apja megdöbben, és elfelejt ilyen aberrált lenni. Elfelejti a mocskos gondolatait. Tehát, hogy így zökkentse ki az apját, akinél ott akkor abban a pillanatban megáll a fogaskerék, és abba fogja hagyni, be fogja fejezni.
2018. nov. 4. 13:43
 17/21 anonim ***** válasza:
Az a gond az ilyenekkel, hogy nem hagyják abba, felhívásnak veszik a beszólásokat, úgy vélik hogy belemegy a mocsok játékukba a gyerekük.
2018. nov. 4. 13:51
 18/21 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg nem jó ötlet
2018. nov. 4. 13:58
 19/21 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy zavar es hagyja abba de csak annál jobban mondja most
2018. nov. 4. 13:59
 20/21 anonim válasza:
100%
Nagyon kiakadtam. Szerencsére nálam nem az a helyzet... de ilyen van?? Undorító. Sajnállak titeket.
2018. nov. 4. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!