Vajon valóban homoszexuális az apám?
Figyelt kérdés
Ketten vagyunk tesók az öcsém 14 éves, én 19 éves vagyok mindketten fiúk vagyunk. Apám leültetett bennünket a tesómmal és bevallotta, hogy meleg. És azért nősült meg mert ez volt az elvárás, és gyereket szeretett volna. De én ezt nem tudom elhinni, szerintem ő csak max biszex lehet, nem lehet meleg. Anyával régen elváltak azóta apával élünk. Anya felháborodott ezen,mert a tesóm elmondta neki, és azt mondta, hogy ez a b... átvágta őt évekig, és el kell költöznünk, mert rossz hatással van ránk. Kérdeztem tőle de azt mondja, hogy nem csalja anyát. Én nem szeretném otthagyni mert amúgy jó apa meg szeretem, és az öcsém hálatlan mert másokkal nem törődik ennyire az apjuk. De mérges is vagyok rá, de ha belegondolok akkor meg megértem. De ha én is elmennék anyához összetörne, és azt érezném hogy bajban hagytam.2018. nov. 1. 13:43
21/21 anonim válasza:
Istenem mindig piedesztálra teszik a melegséget.. Apád lehet biszex de megeshet hogy meleg igen.. Amúgy nincs ebben semmi rossz.. Én is meleg vagyok, van egy barátom és ennyi, és én is voltam már lány társaságában attól még hogy smároltam és a bugyijában volt a kezem és neki is az én gatyómban attól még nem leszek rögtön heteró. Néha megkívánom a lány testét is de ettől még a fiúk jönnek be. Na én fordított eset vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!