Ketten vagyunk tesók az öcsém 14 éves, én 19 éves vagyok mindketten fiúk vagyunk. Apám leültetett bennünket a tesómmal és bevallotta, hogy meleg. És azért nősült meg mert ez volt az elvárás, és gyereket szeretett volna. De én ezt nem tudom elhinni, szerintem ő csak max biszex lehet, nem lehet meleg. Anyával régen elváltak azóta apával élünk. Anya felháborodott ezen,mert a tesóm elmondta neki, és azt mondta, hogy ez a b... átvágta őt évekig, és el kell költöznünk, mert rossz hatással van ránk. Kérdeztem tőle de azt mondja, hogy nem csalja anyát. Én nem szeretném otthagyni mert amúgy jó apa meg szeretem, és az öcsém hálatlan mert másokkal nem törődik ennyire az apjuk. De mérges is vagyok rá, de ha belegondolok akkor meg megértem. De ha én is elmennék anyához összetörne, és azt érezném hogy bajban hagytam.
Őszintén: más ember lett attól, hogy megtudtad, hogy meleg?
Ettől bármiben rosszabb apa lett?
2018. nov. 1. 13:48
2/21 anonim válasza:
azért mert homokos még lehet jó apa.
úgyhogy nem is értem ezt a hirtelen rúgjunk fel mindent és költözzünk dolgot.
annyi a különbség,hogy palikat dug nem nőket,minden más ugyanaz.
2018. nov. 1. 13:51
3/21 A kérdező kommentje:
Nem lett rosszabb ember, de ő szerintem akkor sem lehet meleg. Mert 8 évig élt anyámmal, és egy meleg nem bírta volna. Csak szerintem ez egy ilyen fázis neki.
2018. nov. 1. 13:52
4/21 anonim válasza:
Ezt mi innen nem mondjuk meg neked. Nyilván neked is nehéz megemészteni, azért hárítod. Biztosat akkor fogsz tudni, ha bemutatja neked a barátját, pláne ha össze is költözik vele.
2018. nov. 1. 13:57
5/21 anonim válasza:
Attól, hogy képes volt gyerek nemzésre simán lehet meleg. Ismerek is nem egy teljesen meleg férfit akinek van gyereke, pont auért mert akkoriban hatalmas volt a társadalmi kényszer, illetve büntették is néhol a homoszexualitást. Én is fiatalabb koromban nem bírtam elfogadni magam, ezért próbálkoztam lányokkal. Nehezen de ment a szex sokszor fiúkról fantáziáltam miközben dugtam hogy kemény maradhassak. Kész szenvedés volt, de így lehetett volna gyerekem nekem is. Anyudat természetesen meg tudom érteni, hiszen becsapva érzi magát, korábban el kellett volna mondani, de valószínű az elutasítás lehetősége miatt nem mondta el, meg valószínű szereti is, noha nem szerelemmel de erős szeretettel. Rendes tőled, hogy foglalkozol apuddal, biztosan nagyon összetörne ha ezért ott hagynátok. Gondolj bele, 19 éves vagy tehát valószínűleg ő már a 40 es éveiben jár, eltelt a fiatalkora úgy hogy kimaradt az életéből a szerelem, az igazi szenvedély. Hagyd, hogy megélje, itt az ideje hogy magával is foglalkozzon egy kicsit.
2018. nov. 1. 13:59
6/21 A kérdező kommentje:
5. Azért 8 évig valamit kellett teljesítenie. És a válás után ismerkedett férfiakkal. Meg mondta, hogy nehéz volt neki így élni, ekkor megöleltem, mert nem értem én ezt, de mégiscsak az apám és szeretem. És ha tesóm elköltözik én maradok nehogy kikészüljön. Meg ő amúgy sokat törődött velem, mindig meghallgatott, ritka az ilyen apa. De nem azért mondta el mert férfiakat akar felhozni azt mondja, bár van valami kapcsolata most.
2018. nov. 1. 14:24
7/21 anonim válasza:
Az, hogy nyolc évet együtt éltek nem jelenti azt hogy minden nap szexeltek. Lehet csak hetente, kéthetente amikor már nagyon nagyon kanos volt. :) A váláskor viszont anyudnak igazán elmondhatta volna, de ennek okát csak ő tudhatja.
2018. nov. 1. 14:28
8/21 anonim válasza:
"Itt is egy élő példa, miért nem szabad engedélyezni homoszexuálisoknak a gyereket..."
Kifacsart logikád van ám. Nekem ebből az "élő példából" pont az ellenkezője jött le. Itt egy apa, aki ugyan meleg, de mégis ő neveli válás után a gyerekeit, nem az anyjuk. Ami ugyancsak ritka. És a kérdező szeint jó apa, és ő csak tudja. Miért is nem szabadna engedélyezni nekik a gyerekeket?
2018. nov. 1. 14:39
9/21 anonim válasza:
Én több olyan férfit ismerek, akiknek van gyereke,de melegek. Onnan tudom, hogy én is meleg vagyok és tudom, hogy nem élnek boldog kapcsolatban, csak a gyerek miatt vannak/voltak együtt.
Ha az én apámról derülne ki, hogy meleg, lehet én is nehezen tudnám elfogadni, de idővel biztos túltenném magam rajta.
Ez kb. olyan, mint amikor a hetero apának születik meleg gyereke. Először neki is fel kell dolgozni és utána elfogadnia.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!