Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Valóban fura ízlésem van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban fura ízlésem van?

Figyelt kérdés

Nem tudom, miért van ez így, de nekem kifejezetten tetszenek a festett hajú, idős meleg férfiak. Tetszik, hogy valaki nem hagyja el magát, hanem dacolni akar a korával, és megfiatalítja a külsejét. Az ősz haj nem mindenkinek áll jól, és aki erre rájön, az zseni. A fekete festett haj nem szép, azt az egyet nem szeretem. Arról azonnal lerí, hogy művi. Azt szeretem, ha egy idős pasi természetes szőkére (szőkésbarnára) vagy világosbarnára festeti a haját, azon ugyanis szinte észre sem lehet venni, hogy festve van. Iszonyatosan sokat tud fiatalítani egy 60-as éveiben járó (vagy 50-es évei végén járó) pasin egy jól megválasztott, természetes árnyalatú szőke vagy világosbarna hajszín. Mínusz húsz év. Ég és föld a különbség hajfestés előtt és hajfestés után!

Az alábbi videóban ez remekül látszik:

https://www.youtube.com/watch?v=lzYHK6dq210

A meleg haverjaim azt mondják, fura ízlésem van, ők eddig csak tisztességben megőszült (saját kapura is játszó) férjekkel és apukákkal voltak együtt, festett hajú, fiatalos öregúrral még nem.

2018. júl. 9. 17:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát tényleg nem hétköznapi, de gond szerintem nincsen vele. Remélem találsz majd alkalmas illetőt.
2018. júl. 9. 20:53
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
Édes életem, és aki azért festi "feketére" az őszülő haját, mert eleve latin vagy ázsiai? Ha nem feketére festené, úgy nézne ki, mint valami hülye.
2018. júl. 9. 23:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs ezzel, neked ez a típus jön be. :)
2018. júl. 12. 22:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen,fura. Ezeknek az embereknek nincsen méltóságuk természetesen megöregedni, nagyon hiányzik nekik a fiatal élet.
2019. febr. 17. 07:54
 5/5 anonim ***** válasza:
És ha nincs mit befesteni? Akkor örök fiatalok maradunk, mert a kopasz fej ugyanúgy néz ki 30 évesen, mint 50 évesen.
2019. febr. 17. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!