Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spanyolországban tényleg teljesen normális látvány, ha két férfi vagy két nő csókolózik az utcán? Ott ezen valóban nem botránkozik meg senki?
#5 Ez egyáltalán nem igaz, hogy az egyház befolyása nagyobb lenne ott mint nálunk. Pár évtizede, Franco idejében talán így volt, de ma nem. Az egy dolog, hogy a többség hivatalosan vallásosnak számít, mert tagja a katolikus egyháznak, de valójában egyáltalán nem vallásosabb egy átlag spanyol, mint mondjuk egy átlag francia vagy német stb. A fiatalokra meg már főleg nem mondható el hogy vallásosak.
Elég csak megnézni azt is, hogy náluk már 2005 óta házasodhatnak az azonos neműek, és ez egy társadalmilag elfogadott dolognak számít ott. Szóval szerinted?
Oké, nem tudtam, hogy ott hivatalosan házasodhatnak az azonos neműek. Így, természetesen másképp fest a dolog.
#5 vagyok.
Igen teljesen megszokott, a nagyobb városokban, falvakban még konzervatívabbak, de nem kell titkolnia senkinek sem.
Mikor Madridban voltam többször volt hogy stíröltek az utcán. Két férfi csókolózik az is normális arrafelé. Gyönyörűek a spanyol fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!