Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban fura az ízlésem?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszenek a rockerek, deszkások, motorosok, meg a simán hosszú hajú, vagy még jobb, raszta hajú srácok.

Én magam nem követek semmilyen irànyzatot.

Valóban fura az ízlèsem, és ki fogom nöni, csak még tart nálam a tinikor?

21L

2015. okt. 27. 16:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
18%
Remélem kinövöd, mert így komoly kapcsolatra alkalmas férfit nem fogsz találni.
2015. okt. 27. 16:06
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem furcsa az ízlésed, de valoszínű hogy pár év múlva más stílust fogsz kedvelni a férfiaknál.
2015. okt. 27. 16:08
 3/14 anonim ***** válasza:
70%
Nem fura, nem másoknak kell megfelelni. Egyébként ilyenek között is találhatsz rendes társat. :-)
2015. okt. 27. 16:13
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

"Egyébként ilyenek között is találhatsz rendes társat. :-)"

Mért kell hazudni neki?

2015. okt. 27. 16:14
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem hazudok, én személyesen is ismertem ilyen embereket, volt köztük pár jó barátom, csak elsodort az élet. Nem mind csélcsap.
2015. okt. 27. 16:16
 6/14 anonim ***** válasza:
85%
# 4 Időpont ma 16:14 - Gondolom, te azért vagy így felháborodva, mert te nem tartozol az említett kategóriába, és már megint látsz itt egy rostát, amin kihullasz. :-)
2015. okt. 27. 16:18
 7/14 anonim ***** válasza:
31%
A 18. születésnapodon nem lettél hirtelen felnőtt egyik pillanatról a másikra. 23 év körül válnak igazán felnőtté a nők. Pontosabban fiatal felnőtté, aztán majd jönnek az újabb életszakaszok, nem áll meg itt a fejlődés. Szóval igen, még kicsit tart nálad a tinikor, és megeszem a kalapom, ha 25 évesen is ugyanez lesz az ízlésed. De nincs ezzel semmi baj, éld át ezt a korszakod is teljes lelkesedéssel. Így leszel kész a következőre.
2015. okt. 27. 16:24
 8/14 anonim ***** válasza:

"már megint látsz itt egy rostát, amin kihullasz. :-)"

Tévúton jársz. Én már foglalt vagyok, bocs.

2015. okt. 27. 16:30
 9/14 anonim ***** válasza:
90%

Akkor nem értem a hisztit az én hozzászólásom miatt, ami tapasztalatokon alapul.

Kérdező, lehet, hogy mások fognak idővel tetszeni, lehet, hogy nem, de ne befolyásoljon az, hogy mit szólnak az ízlésedhez mások. Ez is te vagy, merd felvállalni.

2015. okt. 27. 16:34
 10/14 anonim ***** válasza:
24%
Az én hozzászólásom is tapasztalatokon alapul. 95%-uk lázadó, lezüllött, csóró utcagyerek. Képzetlen, buta, aljanép. A maradék 5% meg kisgyerek.
2015. okt. 27. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!